Antena 3 CNN Politică Alegeri prezidențiale 2019, turul 2. Anunțul făcut în această seară de Călin Popescu Tăriceanu

Alegeri prezidențiale 2019, turul 2. Anunțul făcut în această seară de Călin Popescu Tăriceanu

Alegeri prezidențiale 2019, turul 2. Anunțul făcut în această seară de Călin Popescu Tăriceanu
Sursa foto: Foto: Calin Popescu Tariceanu/ Facebook
de S.T.    |    20 Noi 2019   •   21:06

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, recomandă simpatizanţilor şi membrilor partidului să facă propria alegere în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, susţinând că „niciuna dintre ofertele celor doi candidaţi nu este convingătoare”.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. „Mai sunt câteva zile până la desfăşurarea turului doi, care va da rezultatul privitor la viitorul preşedinte al României pentru următorii 5 ani. Chiar azi am avut o videoconferinţă cu preşedinţii organizaţiilor judeţene, unde am constatat, nu e de mirare, că există o mare diversitate de puncte de vedere.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Din punctul meu de vedere, niciuna din ofertele celor doi candidaţi nu este una convingătoare şi, având în vedere că Mircea Diaconu nu s-a calificat în turul doi, eu consider că trebuie să dăm dreptul simpatizanţilor noştri, membrilor noştri, în mod liber şi democratic să facă propria alegere, pe baza propriei analize, pe baza propriei evaluări şi să decidă în consecinţă”, a scris Tăriceanu, miercuri, pe Facebook.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close