Antena 3 CNN Politică ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Viorica Dăncilă: „Rezultatele s-ar putea modifica, dar acest lucru nu ne scoate din turul doi”

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Viorica Dăncilă: „Rezultatele s-ar putea modifica, dar acest lucru nu ne scoate din turul doi”

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Viorica Dăncilă: „Rezultatele s-ar putea modifica, dar acest lucru nu ne scoate din turul doi”
10 Noi 2019   •   23:32

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a declarat că PSD nu ia în calcul o formă de contestare în cazul în care rezultatele oficiale vor da o altă ordine a candidaţilor la prezidenţiale, faţă de cea prezentată de exit-poll-uri, care o plasează pe locul doi în opţiunile de vot ale electoratului.

"Nu, nu iau în calcul o formă de contestare, eu cred că rezultatele s-ar putea modifica, dar acest lucru nu ne scoate din turul doi", a declarat Viorica Dăncilă, duminică seară.

Candidatul PNL, preşedintele Klaus Iohannis, a obţinut 38,7% la alegerile prezidenţiale de duminică, reprezentantul PSD, Viorica Dăncilă, 22%, iar candidatul USR PLUS, Dan Barna, 16,1%, potrivit sondajului realizat la ieşirea de la urne de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie - IRES.

Potrivit sondajului realizat la ieşirea de la urne de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) şi Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde, candidatul PNL, preşedintele Klaus Iohannis, a obţinut 39% la alegerile prezidenţiale de duminică, reprezentantul PSD, Viorica Dăncilă - 22,5%, iar candidatul USR PLUS, Dan Barna - 16,4%.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close