Antena 3 CNN Politică Alegerile, decise de Crin Antonescu: Niciodată nu am părăsit pe nimeni cu care am pornit împreună (VIDEO)

Alegerile, decise de Crin Antonescu: Niciodată nu am părăsit pe nimeni cu care am pornit împreună (VIDEO)

Alegerile, decise de Crin Antonescu: Niciodată nu am părăsit pe nimeni cu care am pornit împreună (VIDEO)
06 Dec 2009   •   22:52

A fost considerat de mulţi surpriza plăcută a acestor alegeri. Crin Antonescu, candidatul PNL la prezidenţiale, a dat senzaţia multor tineri că poate aduce un suflu nou în politică. Prin discursul său, s-a impus drept un candidat redutabil, deşi a ieşit după primul tur, reuşind totuşi să adună peste 20% din voturi. A fost cel mai bun rezultat obţinut vreodată de PNL la alegeri.

Înainte de primul tur al acestor alegeri prezidenţiale, liderul PNL, Crin Antonescu, declara, în cadrul confruntării de la Palatul Parlamentului, că niciodată nu a părăsit pe cineva în momente grele.

"Lucrul de care sunt cel mai mulţumit atunci când pun capul pe pernă noaptea este acela că, niciodată în viaţa mea, nu am părăsit pe nimeni cu care am pornit împreună. Nici în politică, nici în viaţa privată", a declarat atunci candidatul PNL.

ANTONESCU: NICIODATĂ NU AM PĂRĂSIT PE NIMENI


După încheierea turul întâi, Antonescu a fost consecvent cu mesajul anti-Băsescu şi i-a acordat tot sprijinul lui Mircea Geoană.

"Este exclusă susţinerea lui Traian Băsescu de către mine", spunea Crin Antonescu a doua zi după primul tur, declaraţia fiind completată apoi, după semnarea acordului cu PSD pentru susţinerea lui Mircea Geoană.

Mai mult, după confruntarea directă dintre Mircea Geoană şi Traian Băsescu, în cadrul căreia liderul PSD a fost pus într-o situaţie delicată în momentul invocării de către contracandidatul său a unei întâlniri cu Sorin Ovidiu Vântu, Crin Antonescu a declarat că, în ciuda acestui fapt, îl susţine în continuare pe Mircea Geoană.

Acum, primele rezultate Exit Poll îl indică, aproape în majoritate, pe Mircea Geoană drept învingător. Practic, se poate spune că, prin poziţia sa, Crin Antonescu a decis câştigătorul acestor alegeri.

De altfel, şi Mircea Geoană a ţinut în mod expres să-i mulţumească lui Crin Antonescu, chiar în primul discurs de după Exit Poll-uri.

În plus, duminică seară, preşedintele PSD a mers la sediul PNL pentru a discuta cu liderii liberali.

În funcţie de rezultatele finale Exit Poll, urmează să vedem cum a votat electoratul liberal, dar, potrivit estimărilor, se pare că a influenţat decisiv votul în favoarea lui Mircea Geoană.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu alegeri
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close