Antena 3 CNN Politică Aleşi PSD şi PNL, pe făraş. Mădălin Voicu riscă excluderea pentru chiul: ?Mutantul? Vanghelie să mă pupe undeva

Aleşi PSD şi PNL, pe făraş. Mădălin Voicu riscă excluderea pentru chiul: ?Mutantul? Vanghelie să mă pupe undeva

Aleşi PSD şi PNL, pe făraş. Mădălin Voicu riscă excluderea pentru chiul: ?Mutantul? Vanghelie să mă pupe undeva
Sursa foto: Mãdãlin Voicu
13 Oct 2009   •   13:15

Câţiva parlamentari social-democraţi riscă excluderea din partid pentru faptul că au absentat nemotivat sau au preferat să se abţină de la vot în favoarea moţiunii de cenzură, susţin surse din cadrul acestui partid. Conform surselor citate, printre cei care nu s-au conformat directivei de partid şi ar putea fi supuşi procedurii retragerii sprijinului politic se numără deputatul de Giurgiu, Mădălin Voicu, cel de Olt, provenit din rândurile PD, Marin Bobeş, omologul său de la Maramureş, Gheorghe Zoicaş, plus alţi doi parlamentri social-democraţi de Neamţ şi Caraş-Severin. nici la PNL lucrurile nu stau pe roze. Surse parlamentare liberale susţin că patru parlamentari liberali care ar fi tras chiulul în mod deschis pot fi deja consideraţi daţi afaraă din partid.

Voicu, interesat de forţa PSD nu de moţiunea de cenzură

Contactat telefonic, Mădălin Voicu a recunoscut că se va abţine de la vot. Motivul? PSD tergiversează de 6 luni o decizie în cazul său la comisia internă de Arbitraj, după ce liderul de Bucureşti Marian Vanghelie a propus retragerea spijinului politic al partidului pentru deputatul de Giurgiu.

?Am fost la birou, am semnat, dar nu votez nici pro, nici pro nici contra moţiunii de cenzură. Să vină mutantul de Vanghelie să voteze în Parlament. Eu aştept de şase luni de zile o decizie a Curţii de Arbitraj. A venit rândul meu să nu fac ceva pentru partid. Aşa că domnul Vanghelie să mă pupe în cur, ba să mă pupe undeva la libera sa alegere. Nu e numai vina lui, ci şi a celor care i-au permis să adune atâta putere şi influenţă. Pe mine mă interesează mai puţin moţiunea de cenzură, ci mai mult forţa partidului, care nu poate exista cu astfel de nevertebrate? ne-a declarat Mădălin Voicu.

PSD şi PNL, în goană febrilă după proprii parlamentari întârziaţi sau chiulangii

La debutul moţiunii de cenzură, Opoziţia PSD-PNL constata cu stupefacţie că 35 din cei 39 de absenţi înregistraţi proivin din rândurile proprii, prilej de nervi şi tensiuni la nivelul liderilor de grup. Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc a putu fi văzut stând numai pe telefoane pentru a-i îndemna şi ameninşa pe întârziaţi sau pe cei care făceau pe niznaiul să se prezinte la vot. Într-un final, temerile PSD au fost risipite: Hrebenciuc a reuşit să aducă în plen o mare parte din oiţele lipsă din partid, printre cei apăruţi numărându-se şi Victor Socaciu, deşi acesta se afla în recuperare după o operaţie medicală. Totodată, parlamnentarii minorităţilor naţionale au preferat să nu ai voteze tradiţional cu Puterea, anunând că se vor abţine de la acest vot.

În tabăra liberală aceeaşi stare de supărare şi alertă. Vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian ameninţa într-un cerc restrâns că patru parlamentari liberali chiulangii se pot considera ca şi excluşi din partid. Conform surselor citate, deputaţii Dan Păsat, Dan Bordeianu şi Ioan Tăbugan, dar şi senatorul Ovidius Mărcuţianu riscă sancţionarea cu excluderea din partid.

Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Madalin Voicu Marian Vanghelie
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close