Alexandru Nazare a fost avizat de comisiile parlamentare pentru Ministerul Transporturilor

de A.M.P    |    08 Feb 2012   •   17:29
Alexandru Nazare a fost avizat de comisiile parlamentare pentru Ministerul Transporturilor Foto: Mediafax

Alexandru Nazare, propus pentru funcţia de ministru al Transporturilor, a primit, miercuri, aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare de specialitate, după 20 de minute de audieri, informează Mediafax.
   
Nazare le-a vorbit parlamentarilor despre priorităţile Ministerului Transporturilor, arătând că, în opinia sa, "cuvintele cheie sunt coerenţa şi continuitatea" pentru acest domeniu.

Nazare a fost întrebat de parlamentari despre drumurile închise, despre soluţiile pe care le are în condiţiile în care se cheltuieşte mult pentru deszăpezire.

Acesta a răspuns că o echipă a lucrat în ultimele două săptămâni zi şi noapte pentru a rezolva problemele şi că s-a reuşit evitarea "situaţiei pe rutier de maşini blocate".

El a mai spus că s-au primit informaţii că după ora 18.00 nu va mai viscoli, iar utilajele vor putea să deszăpezească, menţionând că acţionează 2.000 de utilaje.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close