Antena 3 CNN Politică Alexandru Rafila, despre Florin Cîţu: "A trecut de la postura de prim-ministru la cea de prim nuntaș al României"

Alexandru Rafila, despre Florin Cîţu: "A trecut de la postura de prim-ministru la cea de prim nuntaș al României"

Alexandru Rafila, deputat PSD şi reprezentantul României la OMS, a criticat modul în care premierul Florin Cîţu a gestionat criza sanitară, acuzându-l că alături de ministrul Sănătăţii nu a pregătit România pentru valul patru şi a încurajat manifestări pe care le consideră "acceleratoare ale pandemiei".

Alexandru Rafila, despre Florin Cîţu: "A trecut de la postura de prim-ministru la cea de prim nuntaș al României"
de Claudia Popovici    |    13 Sep 2021   •   23:58

"Dl Cîțu bate câmpii ca de obicei. Nu știu dacă e serios sau nu, ori uită foarte repede ce a spus, ceea ce foarte grav, că e premier, ori nu spune adevărul, și atunci e și mai grav. A găsit acum o soluție despre nunți. A trecut de la postura de prim-ministru la cea de prim nuntaș al României și rezolvă lucrurile prin introducerea certificatului verde la nunți”, a spus Alexandru Rafila la B1TV.

Referitor la ministrul Sănătăţii reprezentantul României la OMS a apreciat că Ioana Mihăilă nu a pregătit România pentru valul patru al pandemiei şi a încurajat, în schimb, manifestări considerate "acceleratoare ale pandemiei".

„De ce să ia măsuri când dânsul ( n.r - Florin Cîţu) a spus că a învins pandemia datorită succesului programului de vaccinare? 4 – 5 luni nu doar că n-a făcut nimic, dar a și încurajat diverse manifestări care au fost acceleratoare ale pandemiei”, a mai spus deputatul PSD Alexandru Rafila.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu Alexandru Rafila
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close