Antena 3 CNN Politică Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii: "Cel mai important proiect strategic în infrastructura spitalicească din ultimii 30 de ani din România a fost aprobat!"

Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii: "Cel mai important proiect strategic în infrastructura spitalicească din ultimii 30 de ani din România a fost aprobat!"

Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii, a anunţat, astăzi, printr-o postare pe Facebook, că a fost aprobat un proiect în valoare de 2,2 miliarde de euro pentru infrastructura spitalicească din România.

Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii: "Cel mai important proiect strategic în infrastructura spitalicească din ultimii 30 de ani din România a fost aprobat!"
Sursa foto: Facebook | Alexandru Rafila
de Georgiana Adam    |    22 Feb 2023   •   15:31

"Cel mai important proiect strategic în infrastructura spitalicească din ultimii 30 de ani din România a fost aprobat!

Am investit foarte multe ore de muncă, alături de o echipă de profesioniști din Ministerul Sănătății, pentru a ne asigura că acest proiect va deveni realitate în următorii 3 ani.

Ceea ce vreau să subliniez este că ne aflăm în fața unui proiect de echipă, care nu ar fi fost posibil fără sprijinul conducerii Partidului Social Democrat, fără munca specialiștilor în management medical și fără implicarea și efortul autorităților publice locale.

Sunt convins că aceste proiecte vor reprezenta punctul de turnură în ceea ce privește investițiile în sistemul public de sănătate din România. Finalizarea majorității acestor investiții în anul 2026 va deschide calea dezvoltarii strategice și planificate în infrastructura spitalicească de care este atâta nevoie în țara noastră!", a scris Alexandru Rafila în postarea de pe Facebook.

Cel mai important proiect strategic în infrastructura spitalicească din ultimii 30 de ani din România a fost...

Publicată de Alexandru Rafila pe Miercuri, 22 februarie 2023

×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close