Antena 3 CNN Politică Alfred Bulai: "AUR, de cinci ori mai puternic. Are șanse să ia de la toată lumea, mai ales de la PNL"

Alfred Bulai: "AUR, de cinci ori mai puternic. Are șanse să ia de la toată lumea, mai ales de la PNL"

Formaţiunea AUR este un principal câștigător al protestelor și al politicii proaste, a spus sociologul Alfred Bulai, estimând că partidul are şanse să ia procente de la toţi, în special de la liberali.

Alfred Bulai: "AUR, de cinci ori mai puternic. Are șanse să ia de la toată lumea, mai ales de la PNL"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    05 Apr 2021   •   12:53

Alfred Bulai: AUR-ul are șanse să ia de la toată lumea și mai ales de la PNL! 

"AUR nu stimulează prea mult. (...) AUR-ul are șanse să ia de la toată lumea și mai ales de la PNL! Atenție, PNR-iștii din Ardeal sunt cu orientare naționalistă. Sunt aproape de un spirit național. 

AUR-ul este un principal câștigător al protestelor și al politicii proaste, pentru că am văzut că toate protestele au fost puse în cârca AUR, deci l-au făcut de cinci ori mai puternic", a spus sociologul Alfred Bulai, potrivit dcnews.ro.

Bulai: Protestele au fost puse în cârca AUR, deci l-au făcut de cinci ori mai puternic

"Dacă ești etichetat social ca extremist este o marjă a ta peste care nu poți să treci. E un handicap pentru ei, dar e din cauza lor, pentru că ei chiar au în interior personaje care frizează o anumită conduită firească în societate. E de la ei, a fost ușor să li se pună eticheta asta", a completat Bulai.
 

×
Subiecte în articol: aur
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close