Antena 3 CNN Politică Alfred Simonis (PSD), după circul de la alegerile PNL Timiş: "Caragiale ar fi fost mândru!"

Alfred Simonis (PSD), după circul de la alegerile PNL Timiş: "Caragiale ar fi fost mândru!"

Alfred Simonis, preşedintele PSD Timiş, a apreciat scandalul de la alegerile PNL din județ ca fiind un circ de care Ion Luca Caragiale ar fi mândru.

Alfred Simonis (PSD), după circul de la alegerile PNL Timiş: "Caragiale ar fi fost mândru!"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    03 Iul 2021   •   21:00

Alfred Simonis, preşedintele PSD Timiş, este de părere că este jenant pentru un preşedinte de partid şi chiar de Consiliu Judeţean să fie huiduit de proprii colegi şi că vorbele grele aruncate de cele două tabere discreditează PNL, făcând referire la scandalul din taberele liberarilor.

„De mult nu am mai avut în politica românească scene tragi-comice ca astăzi, la tentativa de conferinţă municipală a PNL Timişoara.

Firme de paza, cefe late, poliţie, îmbrânceli, huiduieli, zeci de oameni ţinuţi afară în ploaie - aşa a arătat jalnicul spectacol servit de liberalii din Timiş.

Caragiale ar fi cu siguranţă invidios că epigonii Brătienilor au reuşit să depăşească în ridicol grotescul personajelor sale. Filmările de la faţa locului te duc cu gândul la birtul din Dudeştii Noi ( n.r localitate din care provine liderul interimar al PNL Timiş, Alin Nica ) sau la o încăierare între nuntaşi băuţi la o sală de evenimente din Sânnicolaul Mare şi nicidecum la un eveniment public, desfăşurat în cel mai civilizat oraş al ţării”, a scris liderul PSD Timiş Alfred Simonis pe pagina sa de socializare.

Este jenant. Nu ne bucură circul de la PNL Timişoara

El a mai precizat că  ”circul” din PNL Timişoara nu bucură pe nimeni pentru că în politică este nevoie de interlocutori serioși şi responsabili.

„Nu ne bucură circul de la PNL Timişoara, pentru că în politică este nevoie de interlocutori serioşi şi responsabili, chiar dacă sunt adversari ideologici. Este jenant pentru un lider de partid, ditamai preşedintele de Consiliu Judeţean, să fie huiduit la scenă deschisă de colegii de partid, să fie considerat hoţ şi să i se ceară demisia!

Vorbele grele aruncate in spaţiul public de cele două tabere din PNL discreditează pe termen lung acest partid în Timişoara şi ne dezvăluie nişte lideri infantili, incapabili să fie credibili măcar in faţa propriilor colegi, căci despre performanţe administrative nu cred că are rost să mai vorbim”, a mai scris Alfred Simonis.

Sâmbătă au avut loc alegerile pentru conducerea PNL Timişoara, însă taberele celor doi candidați pentru funcția de preşedinte, Raul Ambruş şi Cosmin Tabără, nu s-au înţeles din cauza numărului delegaților prezenţi.

Preşedintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica a anunţat că suspendă alegerile şi a părăsit sala alături de susţinătorii lui Cosmin Tabără.

Cei rămaşi au format o nouă comisie de alegeri şi astfel l-au ales pe  Raul Ambruş lider al PNL Timişoara.

Ulterior,  Alin Nica a anunţat măsuri de sancționare în filială, chiar excluderi din partid, după scandalul de la conferinţa de alegeri a PNL Timişoara. Mai mult, Nica a precizat că va face şi plângeri penale după ce a dispărut inclusiv ștampila partidului.

×
Subiecte în articol: PSD Ion Luca Caragiale alfred simonis
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close