x close

Şef PSD: Pensiile speciale trebuie tăiate, iar banii economisiți să meargă la Sănătate!

de M.Z.    |    25 Mar 2020   •   11:13
Şef PSD: Pensiile speciale trebuie tăiate, iar banii economisiți să meargă la Sănătate! 418 Facebook

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, spune că pensiile speciale trebuie impozitate drastic, pentru ca, în această perioadă de criză, acei bani să fie folosiţi pentru echipamente de protecție pentru medici, ventilatoare sau alte materiale sanitare de maximă urgență.

"Pensiile speciale trebuie tăiate! Iar banii economisiți să meargă la Sănătate!

Foarte mulți români suferă în aceste momente din cauza crizei. Mulți au fost deja trimiși în șomaj tehnic, alții își văd afacerile năruite și un viitor deloc fericit în față. Ei nu trebuie lăsați singuri să suporte efectele grave ale acestei crize, în timp ce alții se bucură în continuare de pensii speciale de zeci de mii de lei.

Este timpul să facem ordine! Impozitarea drastică a pensiilor speciale este prima măsură de bun-simț! Acei bani sunt mai utili azi pentru a cumpăra echipamente de protecție pentru medici, ventilatoare sau alte materiale sanitare de maximă urgență.

Voi merge până la capăt și vreau ca acest proiect să treacă cât mai repede prin Parlament. Pentru că solidaritatea nu trebuie doar declarată, ci demonstrată prin fapte!", a scris liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, pe pagina sa de Facebook.
 

Citeşte mai multe despre:

coronavirus alfred simonis pensii speciale
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati