Antena 3 CNN Politică Liberalul Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj, atac virulent la Ludovic Orban după negocieri: "Asistăm la o ciolaniadă greţoasă. Plecaţi acasă!"

Liberalul Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj, atac virulent la Ludovic Orban după negocieri: "Asistăm la o ciolaniadă greţoasă. Plecaţi acasă!"

Reacţiile apărute chiar în ziua semnării Acordului de guvernare între PNL, USR PLUS şi UDMR arată cât de "bine" a reuşit Ludovic Orban să-i calmeze pe liberalii din Ardeal, foarte nervoşi după ce liderul formaţiunii a cedat ministere-cheie, precum Ministerul Dezvoltării, către partenerii din coaliţie.

Liberalul Alin Tişe, preşedintele CJ Cluj, atac virulent la Ludovic Orban după negocieri: "Asistăm la o ciolaniadă greţoasă. Plecaţi acasă!"
de Adrian Iclozan    |    21 Dec 2020   •   21:19

Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, a scris luni, pe Facebook, un text vitriolant în care cere, nici mai mult, nici mai puţin decât plecarea acasă a liderilor fără valoare. Numele lui Orban nu este pomenit, dar ţinta lui Tişe este foarte evidentă, întrucât autorul denunţă, încă de la început, "ciolaniada" din PNL.

Alin Tişe: Asistăm la o ciolaniadă greţoasă în partid.

"Asistăm la Ciolaniada grețoasă în partid, între diverse personaje, unele lipsite de valoare politică. Am tot așteptat ca oamenii cu valoare politică să fie cei care să decidă în acest partid. Ultimele evenimente din partid mi-au demonstrat, însă, că aștept în zadar. Au confiscat partidul pe persoană fizică.

Constat că oamenii aceștia, în aroganța și autosuficiența lor, se joacă acum de-a v-ați ascunselea cu partidul. Din aceste motive am avut scorul electoral pe care l-am avut și nu din cauza măsurilor COVID -19 luate, cum încearcă să se scuze toți neperformanții din partid.

Alin Tişe: Celor fără valoare politică le spun 'Plecaţi acasă!'

Nu vreau să nominalizez acum pe nimeni, întrucât nu doresc să-mi fac nici campanie și nici imagine criticând propriul partid.

Nu am nevoie de imagine și nici nu sunt format în acest mod. Dar spun acum STOP la toți lipsiții de valoare politică și administrativă!

Plecați acasă și lăsați partidul pe mâna celor performanți! Precizez că nu doresc nici o funcție de ministru sau altă funcție!

Alin Tişe: Atenţie, că rămâneţi fără partid

Însă trag un semnal de alarmă: atenție, că rămâneți fără partid, voi cei preocupați de Ciolaniadă! Și, mai grav, rămâneți fără oamenii din țara aceasta care credeau în PNL sau au așteptări de la PNL.

Pentru cei închipuiți din partid care se întreabă "cine e și asta?", atașez un raport de activitate administrativă și politică pentru a se putea compara cu mine!", îşi încheie Tişe postarea, la care ataşază şi documentele menite să-i demonstreze performanţa.

Textul liberalului clujean a fost pus pe Facebook cu câteva ore înainte de semnarea Acordului de guvernare.

Tişe a ajuns în PNL de la PDL, în urma fuziunii celor două formaţiuni, care a avut loc acum şase ani.

×
Subiecte în articol: ciolaniadă
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close