Alina Gorghiu, atac furibund: „Domnule Dragnea, hai cu legile în Parlament, nu pe furiș, ca hoțul”

de A.M.P    |    18 Ian 2017   •   09:13
Alina Gorghiu, atac furibund: „Domnule Dragnea, hai cu legile în Parlament, nu pe furiș, ca hoțul” Foto: Alina Gorghiu/Facebook

Alina Gorghiu a lansat un apel pe Facebook la adresa președintelui PSD Liviu Dragnea, căruia îi cere să vină în Parlament cu ”ordonanța de urgență pe grațiere”, despre care spune că este ”închipuită complet netransparent și fără dezbatere”.

”Regula în democrație e că un abuz sau o nedreptate nu se îndepărtează cu alt abuz. Iar o ordonanța de urgență pe grațiere înseamnă un abuz.
Ce vrea să facă Guvernul azi, pe repede înainte, e un fel de aplicare a legii talionului in varianta PSD 2017!!! Justiție, m-ai anchetat? M-ai condamnat? Te condam și eu azi!!! Te siluiesc în fel și chip, printr-o ordonanța cu urgență închipuită...complet netransparent si fără dezbatere!!!! Pe care nimeni nu a văzut-o înainte de ședință.
Un episod urât!
Ca să fie bine de tot, OUG ar fi trebuit să fie completată cu câteva prevederi suplimentare:
1. Chiar dacă nu se justifică deloc urgența, ce contează, urgență o decidem noi, cei care conducem despotic această țară;
2. prevedere clară, cu litere de-o șchioapă, că nimeni din PSD nu va mai fi anchetat sau judecat pe timpul mandatului;
3. închisorile vor fi populate doar de cei din Opoziție, ca să nu lăsăm goale penitenciarele
4. nu vor mai plăti taxe și impozite la stat cei care au generat prejudicii din infracțiuni, pentru că au făcut suficient efort atunci! Asta înseamnă erou socialist;
5. judecătorii să se exprime public de azi încolo pe proiecte care țin de sistemul judiciar doar când sunt întrebați și după ce este în prealabil avizat răspunsul de PSD!
Iar cei care au spus deja ca nu sunt de acord cu acest OUG sunt trimiși in Siberia.

Lista poate fi completată de voi.

Domnule Dragnea, hai cu legile la dezbătut in Parlament!!! Nu pe furiș, ca hoțul, cu mâna unui guvern pe care nici nu merita sa-l calific, pentru ca autorul moral al ordonanței sunteți dvs! Sau desființează Parlamentul, ca oricum mult am senzația că nu mai e... Vorba unui domn despre Turcia: ”Asistăm la edificarea unei societăți din care lipsește pluralismul de idei, o societate bazată pe autoritarism în care nu sunt admise critici sau gândirea independentă”, declară Politico un sociolog turc care trăiește acum în Europa...”, a scris Alina Gorghiu, pe Facebook.

Parteneri
x close