Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu, atac la Traian Băsescu: Este epuizat politic

Alina Gorghiu, atac la Traian Băsescu: Este epuizat politic

Alina Gorghiu, atac la Traian Băsescu: Este epuizat politic
12 Apr 2016   •   22:46

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat marţi că o lasă rece o candidatură a lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei, acesta fiind epuizat politic şi că nu o nelinişteşte nici o eventuală candidatură a lui Călin Popescu Tăriceanu. 

"Mă lasă rece o candidatură a lui Traian Băsescu, este epuizat politic, este un om care ar fi trebuit să dea totul în timpul mandatelor sale prezidenţiale. A avut două, a avut timp să reclădească statul, a avut timp să reformeze instituţiile. Nu a făcut aproape nimic, a făcut mai mult rău şi astăzi ne aflăm, paradoxal, în situaţia în care un Traian Băsescu, după 10 ani de conducere la primă funcţie în stat ne explică de ce statul român este un eşec de la prima instituţie până la ultima, cu o îndrăzneală nemăsurată, specifică domniei sale", a spus Gorghiu la TVR. 

Ea a adăugat că nu o nelinişteşte nici o eventuală candidatură a lui Călin Popescu Tăriceanu. 

"Domnul Tăriceanu a migrat de la liberali către conturul PSD şi conturul celor care sunt pe partea stângă. E o opţiune care ar umili într-un fel tot ce a reprezentat, la un moment dat, Tăriceanu pentru PNL, însă nu mă mai miră nimic la domnia sa. Dacă îşi va asuma o candidatură susţinută de urmaşii lui Ion Iliescu nici măcar nu o să-mi trasară vreun muşchi pe faţă", a menţionat Gorghiu.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu
Parteneri
Surpriză în ultimul sondaj pentru Primăria Bucureşti!
x close