Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu atacă legea prevenției: În scurt timp o să folosim la propriu expresia ”se fură ca-n codru”

Alina Gorghiu atacă legea prevenției: În scurt timp o să folosim la propriu expresia ”se fură ca-n codru”

Alina Gorghiu atacă legea prevenției: În scurt timp o să folosim la propriu expresia ”se fură ca-n codru”
Sursa foto: Foto: Alina Gorghiu/Facebook
05 Apr 2017   •   08:30

Alina Gorghiu critică în termeni duri legea prevenției propusă de PSD argumentând că este un eșec, din perspectiva protecției pădurii și a mediului înconjurător.

Fostul președinte al PNL susține că, după adoptarea acestei legi, „putem uita de amenzi și probabil vom umple rafturi de avertismente și planuri de remediere”.

”Mai tineti minte promisiunile PSD de ”reîmpădurire”? Că dacă n-ar fi nu s-ar mai povesti. Specialiștii, nu ”gurile rele”, spun că legea prevenției propusă de PSD șterge pe jos cu protecția pădurii și a mediului înconjurător. De aici înainte, putem uita de amenzi și probabil vom umple rafturi de avertismente și „planuri de remediere”. Și culmea, după 3 ani fapta va putea fi comisă din nou. Și iar avertisment, și iar ”plan de remediere”.
”Neutilizarea sistemului informatizat de urmărire a meterialelor lemnoase”, ”introducerea pe piaţă a lemnului recoltat în mod ilegal sau a produselor din lemn derivate din acesta” , ”permiterea comercializării materialelor lemnoase şi/sau pomilor de Crăciun în pieţe, târguri, oboare, burse de mărfuri şi altele asemenea, neautorizate conform normelor ”, sunt doar câteva exemple de fapte pasibile de...avertisment. 
Practic, în scurt timp o să folosim la propriu expresia ”se fură ca-n codru”
, a scris Alina Gorghiu, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close