Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu, către ministrul Vlad Voiculescu: V-am văzut, mi-ați plăcut, ce rămâne de făcut?

Alina Gorghiu, către ministrul Vlad Voiculescu: V-am văzut, mi-ați plăcut, ce rămâne de făcut?

Alina Gorghiu, către ministrul Vlad Voiculescu: V-am văzut, mi-ați plăcut, ce rămâne de făcut?
Sursa foto: Foto: Alina Gorghiu/Facebook
08 Oct 2016   •   14:17

Alina Gorghiu îi face curte ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, care a participat, sâmbătă, la lansarea programului de guvernare al Partidului Naţional Liberal.

Alina Gorghiu i-a spus ministrului ”v-am văzut, mi-ați plăcut, ce rămâne de făcut?”, de la tribuna oficială, unde a susținut un discurs în care a vorbit despre nevinovăția care este suficientă în justiție și care nu are nevoie de imunitate.

"Vorba unui şlagăr adaptat la politică: v-am văzut, mi-aţi plăcut ce rămâne de făcut? O să colaborăm, sunt sigură. Un ministru tehnocrat acceptă invitaţia unui partid politic la o dezbatere legată de programul de guvernare şi vorbeşte despre politicile publice ale acestui guvern în domeniul sănătăţii. Asta e România normală care impune continuitate pe proiecte, ceea ce va face şi #PNL în mai puţin de două luni, când ajungem la guvernare!”, a spus Gorghiu.

"Cu un ministru acum pe funcţie poţi colabora în diverse forme. E un om care, din punctul meu de vedere, are deja suficientă expertiză în politicile publice din domeniul Sănătăţii cât să poată contribui pe viitor în orice formă. Depinde care vor fi nevoile la un moment sau altul ale PNL. Nu cred că dacă o să i se ceară sprijinul, ajutorul, colaborarea, va spune nu în viitor. Deci, nu am niciun fel de plan în acest moment cu domnia sa, dar nu exclud o colaborare", a spus preşedintele PNL, întrebată la finalul CNC despre forma de colaborare pe care liberalii o au în vedere cu ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, participant în calitate de invitat la reuniunea liberală.

Despre o eventuală intrare a lui Voiculescu în PNL, Gorghiu a spus că este "o opţiune a fiecărui om care nu are calitate de membru de partid dacă se înscrie sau nu într-un partid politic".

"Ce pot să vă spun, însă, este faptul că-l apreciez", a adăugat ea.

Cu toate acestea, ministrul Voiculescu a declarat ferm că nu va candida la alegerile parlamentare și că își dorește să folosească "fiecare oră care i-a mai rămas din mandat pentru a duce la capăt" proiectele importante aflate în lucru la minister.

Consiliul Naţional de Coordonare al Partidului Naţional Liberal (PNL) a validat-o, sâmbătă, pe Alina Gorghiu în funcţia de preşedinte al partidului. Cei peste 700 delegaţi la reuniune au votat astfel în unanimitate modificările la Statutul PNL prezentate de secretarul general Ilie Bolojan, potrivit cărora partidul va fi condus de un singur preşedinte până la Convenţia Naţională a liberalilor care se va desfăşura anul viitor.

Totodată, participanţii la reuniune l-au validat şi pe eurodeputatul Daniel Buda ca împuternicit la semnarea listelor de candidaţi ai partidului pentru alegerile legislative, votând în acest sens o decizie a BPN al PNL.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close