Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu, despre bugetul paralel al PSD: Domnule Ciolacu, vă descurcați mai bine cu vâslele de la barca lui Dragnea

Alina Gorghiu, despre bugetul paralel al PSD: Domnule Ciolacu, vă descurcați mai bine cu vâslele de la barca lui Dragnea

Senatorul PNL Alina Gorghiu îi transmite liderului PSD, Marcel Ciolacu, să lase profesioniştii să se ocupe de bugetul ţării, iar el să se întoarcă la vâslele bărcii lui Liviu Dragnea.

Alina Gorghiu, despre bugetul paralel al PSD: Domnule Ciolacu, vă descurcați mai bine cu vâslele de la barca lui Dragnea
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    27 Ian 2021   •   13:50

Totodată, liberala spune că bugetele PSD nu au adus bunăstare românilor, iar social-democraţii tăiau mereu din bani după ce, iniţial, făceau "bugete supradimensionate".

Gorghiu: Bugetele pesediștilor erau paralele cu interesele românilor

"Marcel Ciolacu, un ecologist, face buget paralel. Hai să ne uităm la bugetele pesediștilor, care erau paralele cu interesele românilor. 

La începutul fiecărui an, făceau bugete supradimensionate, iar la rectificările bugetare ajungeau să taie bani de la Educație, de la Sănătate, de la Infrastructură (doar nu avem nevoie de școli, spitale, autostrăzi, nu?).

Alina Gorghiu: Bugetele PSD nu au fost în stare să aducă bunăstare românilor!

Concluzia e simplă: bugetele PSD nu au fost în stare să aducă bunăstare românilor!

Domnule Ciolacu, nu vreți să lăsați profesioniștii din Guvernul Cîțu să se ocupe de finanțele țării și alte treburi serioase? Că dvs vă descurcați mai bine cu vâslele de la barca lui Dragnea", a scris senatorul PNL Alina Gorghiu, miercuri, pe pagina de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu
Parteneri
Mii de șoferi vor da bani în plus pentru a circula prin România
x close