Alina Gorghiu, despre bugetul paralel al PSD: Domnule Ciolacu, vă descurcați mai bine cu vâslele de la barca lui Dragnea

de Georgiana Adam    |    27 Ian 2021   •   13:50
Alina Gorghiu, despre bugetul paralel al PSD: Domnule Ciolacu, vă descurcați mai bine cu vâslele de la barca lui Dragnea Hepta

Senatorul PNL Alina Gorghiu îi transmite liderului PSD, Marcel Ciolacu, să lase profesioniştii să se ocupe de bugetul ţării, iar el să se întoarcă la vâslele bărcii lui Liviu Dragnea.

Totodată, liberala spune că bugetele PSD nu au adus bunăstare românilor, iar social-democraţii tăiau mereu din bani după ce, iniţial, făceau "bugete supradimensionate".

Gorghiu: Bugetele pesediștilor erau paralele cu interesele românilor

"Marcel Ciolacu, un ecologist, face buget paralel. Hai să ne uităm la bugetele pesediștilor, care erau paralele cu interesele românilor. 

La începutul fiecărui an, făceau bugete supradimensionate, iar la rectificările bugetare ajungeau să taie bani de la Educație, de la Sănătate, de la Infrastructură (doar nu avem nevoie de școli, spitale, autostrăzi, nu?).

Alina Gorghiu: Bugetele PSD nu au fost în stare să aducă bunăstare românilor!

Concluzia e simplă: bugetele PSD nu au fost în stare să aducă bunăstare românilor!

Domnule Ciolacu, nu vreți să lăsați profesioniștii din Guvernul Cîțu să se ocupe de finanțele țării și alte treburi serioase? Că dvs vă descurcați mai bine cu vâslele de la barca lui Dragnea", a scris senatorul PNL Alina Gorghiu, miercuri, pe pagina de Facebook.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close