Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu dă semnalul pentru înlocuirea pesediştilor din administraţie cu oamenii PNL

Alina Gorghiu dă semnalul pentru înlocuirea pesediştilor din administraţie cu oamenii PNL

Alina Gorghiu dă semnalul pentru înlocuirea pesediştilor din administraţie cu oamenii PNL
18 Noi 2015   •   21:43

PNL şi-a făcut planul de luptă politică odată cu instalarea noului Guvern sau, mai bine zis, liniile de acţiune care au fost trasate de copreşedintele PNL Alina Gorghiu în cadrul unei scrisori interne. Astfel liberalii sunt îndemnaţi să se concentreze pe formarea unei majorităţi parlamentare pro-guvernamentală, dar şi să insiste pe depesedizarea administraţiei, informează B1 TV.

O agendă clară pentru reformarea societăţii şi luarea unor decizii care să convingă şi să ţină cont de ce au cerut oamenii în stradă sunt câteva din recomandările pe care Alina Gorghiu le-a transmis liberalilor într-o scrisoare internă.

”Vom continua să cerem public depesedizarea administrației publice, iar același lucru trebuie să facă în mod apăsat și organizațiile județene PNL. Nu putem avea o administrație ca un tort cu glazură tehnocrată, dar cu ingrediente pesediste. Operăm într-un context de incertitudine, neobișnuit. Acum delimitarea între putere și opoziție nu mai e așa de netă și vă recomand de aceea prudență și atenție”, se arată în scrisoare.

De altfel, o bună parte din acţiunile pe care membrii partidului trebuie să le întreprindă la îndemnul copreşedintelui Alina Gorghiu se raportează la rivalii din PSD.

”Nu putem lăsa PSD să facă agenda parlamentară și să utilizeze majoritatea parlamentară de până acum pentru a controla Parlamentul. PSD trebuie trimis în opoziție în Parlament, altfel nu va trece mult timp și se vor vedea încercări directe sau indirecte de a sabota guvernul. Nu e de-ajuns să oferim guvernului susținere minoritară din Parlament, ci trebuie să creăm o majoritate pro-guvernamentală în jurul PNL în ambele Camere”, se arată în scrisoarea internă a PNL.

×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu PNL PSD
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close