Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu, despre retragerea PSD de la guvernare: "Ar fi un gest rezonabil"

Alina Gorghiu, despre retragerea PSD de la guvernare: "Ar fi un gest rezonabil"

Alina Gorghiu, despre retragerea PSD de la guvernare: "Ar fi un gest rezonabil"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
16 Ian 2018   •   10:18

Alina Gorghiu, senator PNL, e de părere că PSD ar trebui să-și dea demisia fiindcă nu guvernează în beneficiul României, ci al lui Liviu Dragnea. 

"Al doilea Guvern PSD dărâmat tot de PSD pentru pofta ce-a poftit-o Daddy Dragnea. Penibil, nu? Consecinţele le calculează cineva din PSD, consecinţe pentru mediul economic, investitori, parteneriate externe, credibilitatea instituţiilor etc? PSD nu se ocupă de programul de guvernare, de promisiunile din campanie, ci de agenda personală a şefului...Trist rău! PSD îşi bate joc de încrederea pe care a primit-o de la români. Aruncând mereu ideea 'noi am câştigat alegerile', aceşti oameni îşi permit să se folosească de instituţiile fundamentale ale statului pentru mofturile unui om. PSD nu guvernează pentru România, ci pentru Liviu Dragnea şi e în permanenţă într-o campanie de victimizare şi de arătare a vinovaţilor oriunde, mai puţin în curtea lor", a scris Alina Gorghiu pe pagina ei de Facebook

Aceasta a mai spus că singura soluție de ieșire din această criză politică sunt alegerile anticipate. 

"Un gest rezonabil ar fi ca acest partid să se retragă de la guvernare pentru că nu mai are capacitatea de a o duce mai departe. Alegerile anticipate ar fi singura soluţie pentru depăşirea acestei crize fără sfârşit şi revenirea la normal. Din păcate, este aproape imposibil", a mai adăugat Gorghiu. 
 

×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu guvernare PSD gest
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close