Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu, despre Victor Ponta: Nu îi înţeleg disperarea cu care se agaţă de funcţii

Alina Gorghiu, despre Victor Ponta: Nu îi înţeleg disperarea cu care se agaţă de funcţii

Alina Gorghiu, despre Victor Ponta: Nu îi înţeleg disperarea cu care se agaţă de funcţii
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    12 Ian 2015   •   18:12

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, într-o postare pe Facebook, că nu înţelege disperarea lui Victor Ponta de a se agăţa de funcţii.

"Victor Ponta consideră că toţi trebuie să plătească preţul politic al rezultatelor în alegeri, mai puţin domnia sa. Ponta nu doar că nu mai este susţinut de majoritatea formată ca urmare a votului dat de cetăţenii României, în 2012, dar nu mai beneficiază nici de încrederea, în general, a românilor, lucru dovedit de scrutinul prezidenţial din 2014 şi nu numai. Observ, de asemenea, că Victor Ponta a terminat evaluarea performanţelor sale guvernamentale, politice, electorale şi este în măsură, acum, să facă o analiză şi asupra opoziţiei", a afirmat Alina Gorghiu, într-o postare pe Facebook.

"Spre deosebire de domnia sa, eu nu îi înţeleg disperarea cu care se agaţă de funcții. Este un lider tânăr, are timp să mai ocupe funcţii, dacă va reuşi, printr-o schimbare reală, să recâştige încrederea electoratului. Ar putea începe prin îndepărtarea baronilor PSD, care sunt, în continuare la butoanele deciziei politice şi guvernamentale", spune Gorghiu.

 
Postare de Alina Gorghiu.


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "100 de minute cu Alessandra Stoicescu"
.

Citeşte şi:

Ponta: Văd foamea unora care au fost în guvernul Boc. Au fost goniţi de la guvernare şi acum vor înapoi

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close