Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu, despre viitorul premier: „E multă pâine de mâncat” până să ajungem cu o propunere concretă la Cotroceni

Alina Gorghiu, despre viitorul premier: „E multă pâine de mâncat” până să ajungem cu o propunere concretă la Cotroceni

Alina Gorghiu, despre viitorul premier: „E multă pâine de mâncat” până să ajungem cu o propunere concretă la Cotroceni
22 Iun 2017   •   21:36

Alina Gorghiu și Lia Olguța Vasilescu au vorbit în emisiunea „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, despre o eventuală coaliție sau alianță PSD-PNL, dar și despre viitorul premier.

Lia Olguța Vasilescu a precizat că este convinsă de faptul că viitorul premier va fi din partea Partidului Social Democrat.

„Nu am niciun dubiu. Este greu ca celelalte partide să facă o coaliție. PSD are 40% în Parlamentul României și este foarte greu și ar trebui ca celelalte partide să se alieze”, a precizat Lia Olguța Vasilescu.

Alina Gorghiu spune că dacă vor veni cu o propunere de premier, acesta va fi Ludovic Orban.

„Nu cred că discutăm despre posibil sau imposibil. Am demarat azi o consultare în interiorul partidului ca să vedem cu ce mandat mergem la Cotroceni. Cel mai probabil acea propunere va fi Ludovic Orban. Dar „e multă pâine de mâncat” până să ajungem cu o propunere concretă la Cotroceni”, a precizat Alina Gorghiu.

Citește și: Tăriceanu: PNL și Orban au o mare problemă de credibilitate

Întrebată care sunt șansele să existe o negociere sau o coaliție PSD-PNL, Alina Gorghiu a spus că acest lucru nu se va întâmpla.

„Mi se pare indecent politic să te gândești la un Guvern PSD-PNL în acet moment”, a spus Gorghiu.

„Și mie mi se pare la fel de indecent, în orice moment, nu doar acum”, a spus Vasilescu.

×
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close