Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu, doar cuvinte de laudă după dezbaterea președintelui: „Iohannis i-a câștigat pe toți”

Alina Gorghiu, doar cuvinte de laudă după dezbaterea președintelui: „Iohannis i-a câștigat pe toți”

Alina Gorghiu, doar cuvinte de laudă după dezbaterea președintelui: „Iohannis i-a câștigat pe toți”
Sursa foto: Foto: Alina Gorghiu.Facebook
20 Noi 2019   •   10:34

Alina Gorghiu scrie, într-o postare pe Facebook, că dezbaterea de marți seară de la BCU a lui Klaus Iohannis a fost ”cea mai civilizată dezbatere de campanie de după 1989”.

Vicepreședintele Senatului scrie că toți cei din sală au avut impresia că România merge din nou către normalitate și i-a felicitat pe jurnaliștii invitați la eveniment.

”O seară frumoasă la BCU pentru democrația românească! Cea mai civilizată dezbatere de campanie de după 1989! Și au fost lămurite, punct cu punct, toate momentele importante ale mandatului prezidențial. Foarte direct și sincer. Toți cei din sală am avut impresia că România merge din nou către normalitate. Pentru prima dată, după mult timp, s-au discutat într-o campanie electorală chestiuni complexe și teme relevante pentru mandatul pus la bătaie. Klaus Iohannis i-a câștigat pe toți de partea sa și a convins că este președintele de care România are nevoie și în următorii cinci ani. Felicitări formatorilor de opinie invitați și multumiri speciale publicului din sală!”, a scris Alina Gorghiu, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu Klaus Iohannis
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close