Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu, după şedinţa pentru stabilirea interimatului la PNL: Decizia va fi luată marţi în BPN

Alina Gorghiu, după şedinţa pentru stabilirea interimatului la PNL: Decizia va fi luată marţi în BPN

Alina Gorghiu, după şedinţa pentru stabilirea interimatului la PNL: Decizia va fi luată marţi în BPN
Sursa foto: Foto: facebook
de S.T.    |    12 Dec 2016   •   21:25

Meritocraţia în partid şi cei care au obţinut rezultate la alegerile parlamentare vor fi propuneri corecte pentru funcţiile interimare, a declarat luni preşedintele PNL, Alina Gorghiu.

"Discuţia a fost una informală cu liderii organizaţiilor care au luat peste media pe ţară. Nu este o discuţie în urma căreia să se ia decizii oficiale. S-a ajuns însă la o concluzie (...). Pentru poziţiile care s-au vacantat şi pentru interimat va fi o regulă pe care o să o respectăm: meritocraţia în partid şi cei care au obţinut rezultate aceia vor fi, în opinia mea, propuneri corecte pentru funcţiile interimare pe care şi eu şi Ilie Bolojan le-am eliberat. Mâine veţi vedea care sunt aceste propuneri pe care le vom face BPN şi sper ca ele să fie bine primite", a spus Gorghiu, la sediul PNL.

Întrebată dacă Raluca Turcan este propunerea de preşedinte interimar al PNL, ea a precizat că marţi vor fi prezentate propunerile în Biroul Politic Naţional.

"O să vedeţi mâine care sunt propunerile pe care eu împreună cu primii 22 de preşedinţi ai organizaţiilor liberale le vom face BPN", a punctat Gorghiu.

Raluca Turcan, validată președinte interimar la PNL - surse

Alina Gorghiu a subliniat că va avea o propunere în Biroul Politic Naţional. "Evident că voi intra cu o propunere către colegii mei, că ea va suporta ajustări, probabil că vor fi şi aceste nuanţări, dar voi avea o propunere către colegii mei", a spus ea.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a anunţat luni că îşi depune mandatul de la conducerea partidului şi că acest gest a fost anunţat şi de alţi lideri liberali.

"Am avut încă de ieri discuţii constante cu colegii mei de partid, cu liderii din teritoriu, cu conducerea centrală şi i-am informat că pentru mine nu există alt gest decât cel al depunerii mandatului. (...) Sunt şi alţi lideri din conducerea partidului care îşi asumă aceeaşi atitudine ca cea pe care v-am descris-o ulterior", a spus Gorghiu, într-o conferinţă de presă.

Citește și:

Demisii în lanț în PNL, după aflarea rezultatelor! Cine și-a depus demisia alături de Alina Gorghiu

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close