Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu îi cere demisia preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu

Alina Gorghiu îi cere demisia preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu

Alina Gorghiu îi cere demisia preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu
15 Apr 2015   •   15:44

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat că partidul pe care îl conduce îi cere încă o dată lui Călin Popescu Tăriceanu să îşi dea demisia. De asemenea Alina Gorghiu vrea semnătura lui Tăriceanu pe hotărârea privind cazul Şova publicată în Monitorul Oficial.

"Am discutat astăzi în şedinţa de conducere a PNL despre acest tablou al abuzurilor zugrăvit de Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu, motiv pentru care PNL a decis ca astăzi în Biroul Permanent al Senatului să solicităm ca hotărârea pe solicitarea din data de 25 martie să fie redactată şi trimisă la Monitorului Oficial. Din păcate, PSD şi Călin Popescu Tăriceanu au respins această solicitare. Vom face revenire la solicitarea noastră în plenul Senatului şi vom vedea care va fi rezultatul. Cert este că astăzi îi vom cere încă o dată lui Călin Popescu Tăriceanu cele două semnături, una dată pe hotărârea pe care ar trebui să o vedem publicată în Monitorul Oficial şi una privind demisia domniei sale pentru că conduce în fiecare zi Senatul pe o pantă a decredibilizării, pentru faptul că gestionează foarte prost această situaţie şi a generat un abuz în Parlament, care are consecinţa că astăzi sunt solicitate documente diverse instituţii", a declarat Alina Gorgiu.

Aceasta a adăugat că PNL îi cere lui Ponta să încurajeze majoritatea parlamentară să-i solicite demisia lui Călin Popescu Tăriceanu.

"Am discutat cu toţii despre discreţia suspectă a premierului, în calitate de preşedinte al principalului partid din Senat. Nu înţelegem această discreţie suspectă în condiţiile în care domnia sa are pe facebook tot felul de opinii despre orice, inslusiv despre candidatura în SUA. Aş vrea să-i solicit la modul cel mai serios, în numele PNL, al societăţii civile şi al bunului simţ să încuraZete majoritatea din Senatul României şi să-i ceară lui Călin Popescu Tăriceanu să semneze această hotărâre şi să ieşim din acest tablou negru în care singur s-a băgat", a adăugat co-preşedintele PNL.

×
Subiecte în articol: PNL Tariceanu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close