Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu: Îi urez premierului Victor Ponta sănătate şi ligamente întregi

Alina Gorghiu: Îi urez premierului Victor Ponta sănătate şi ligamente întregi

Alina Gorghiu: Îi urez premierului Victor Ponta sănătate şi ligamente întregi
Sursa foto: Foto: VideoNews
16 Iun 2015   •   14:06
Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, după votul pentru pensiile speciale ale parlamentarilor, că PNL a cerut să fie un vot la vedere, deschis, cu apel nominal, tocmai pentru ca cei din arcul guvernamental să îşi asume public poziţia. 
 
Întrebată cum explică lipsa de mobilizare din tabăra opoziţiei, Gorghiu a menţionat că nu se ocupă cu partea administrativă a votului.
 
"Ştiţi că la votul în sală, deschis, este foarte dificil să nunmeri fiecare parlamentar. Nu am stat să număr, nu era obligaţia mea, secretarul numără voturile. Trebuie să vedeţi câţi au fost înscrişi la prezenţă, liderul de grup se ocupă. Nu m-am ocupat de partea administrativă."
 
De asemenea, Gorghiu a explicat că va merge ori de câte ori va fi chemată, pentru a da explicaţii în faţa justiţiei sau autorităţilor. 
 
"Sunt chemată în calitate de martor într-un dosar şi mă voi duce de fiecare dată când voi fi solicitată. Şi astăzi, dacă văd un incident şi mă solicită Poliţia, o să mă duc să dau explicaţii, spre deseobire de colegii mei cu demersuri oculte, ca să nu rezolve problema. Am fost, am dat explicaţiile, a durat puţin, pentru că nu am informaţii legate de vreo faptă din acel dosar. Este dosarul trimis în instanţă. În cazul în care există nelămuriri în alte speţe, le vom lămuri."
 
Referitor la deplasarea premierului Victor Ponta în Turcia, pentru o operaţie de ligament, Alina Gorghiu i-a urat acestuia sănătate şi "ligamente întregi".
 
"Am să îi urez premeirului sănătate şi ligamente întregi, dar mi-aş dori ca şi românii să aibă parte de un premier credibil. Sănătatea unui om nu este de comentat . Dar îmi doresc şi binele României şi îmi doresc ca cetăţenii să beneficieze de un premier credibil. DIn păcate, asta are legătura cu situaţia în care se află, legat de dosarul său şi DNA. Chiar dacă nu este martor, învinuit sau inculpat, să meargă să dea explicaţii. Nu aş pune plecarea pe seama  vreunei strategii. Dacă are vreo problemă de sănătate, îi doresc să şi-o rezolve."
 

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close