Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu: "Le cer celor de la PSD, lui Dragnea și majorității lui, ca luni să avem în Parlament un singur obiectiv - să votăm OUG 14"

Alina Gorghiu: "Le cer celor de la PSD, lui Dragnea și majorității lui, ca luni să avem în Parlament un singur obiectiv - să votăm OUG 14"

Alina Gorghiu: "Le cer celor de la PSD, lui Dragnea și majorității lui, ca luni să avem în Parlament un singur obiectiv - să votăm OUG 14"
09 Feb 2017   •   14:31

Alina Gorghiu a lansat un apel, joi, pe pagina de Facebook, după ce Curtea Constituțională a respins sesizarea Avocatului Poporului referitoare la OUG 13. Alina Gorghiu cere PSD, lui Liviu Dragnea și parlamentarilor social-democrați ca la următoarea ședință din Parlament să fie un singur obiectiv: votul pentru OUG 14, care abrogă OUG 13.

"CCR a constatat că sesizarea pe OUG 13, cea dedicată dlui Dragnea, liderul maxim, e inadmisibilă. Motivul simplu: nu se mai poate pronunța pe o ordonanță abrogată.
Le cer celor de la PSD, lui Dragnea și majorității lor, ca luni să avem in Parlament un singur obiectiv: să votam OUG 14, cea care abrogă OUG 13, pentru că nu face bine nimănui că nu se curmă frica publică legată de faptul că abuzul OUG 13 poate deveni curând realitate. Deci, domnilor, hai sa nu mai întrețineți tensiunea socială și sa rezolvăm repede problema", a transmis Alina Gorghiu.

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close