Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu: La Primăria Capitalei, moștenirea e înspăimântătoare. Trebuie pusă o bombă

Alina Gorghiu: La Primăria Capitalei, moștenirea e înspăimântătoare. Trebuie pusă o bombă

Alina Gorghiu: La Primăria Capitalei, moștenirea e înspăimântătoare. Trebuie pusă o bombă
Sursa foto: Foto: Facebook
07 Dec 2015   •   23:02

Copreședintele PNL Alina Gorghiu susține că moștenirea lăsată la Primăria Capitalei este "absolut înspăimântătoare" și că acolo "trebuie pusă o bombă". Gorghiu a reiterat, în acest context, decizia de a nu candida la pentru funcția de primar general.

 
"Eu nu vreau să candidez la Primăria Generală. Cred că este o funcție de foarte mare responsabilitate, m-aș înhăma la orice responsabilitate pentru PNL, dar cred că sunt colegi pe care îi cunosc deja care au toate abilitățile, toată pregătirea, competența pentru a gestiona această funcție de primar general. Moștenirea e absolut înspăimântătoare la Primăria Generală, acolo trebuie pusă o bombă și...", a declarat Gorghiu, luni, la Realitatea TV, potrivit Agerpres.
 
În ceea ce privește asigurarea cu agent termic a bucureștenilor pe perioada iernii, copreședintele PNL a afirmat că face tot ce ține de ea și face "potecă" între Primărie și Guvern astfel încât nimeni să nu rămână fără căldură în sezonul rece.
 
"Preocuparea pentru pentru București e una foarte mare, s-au întâmplat atâtea lucruri rele pentru bucureșteni, încât aș vrea să cred că măcar o iarnă suntem capabili să le oferim liniște. Dacă nu avem mai mult de oferit, măcar liniște și confortul de a sta în locuințe încălzite", a spus liderul liberal.
 
Despre variantele pentru candidații PNL la alegerile locale din București, Alina Gorghiu susține că ele sunt foarte multe, precizând însă că nu este "foarte mulțumită" de opțiunile de la sectoare, deoarece "nu sunt toate câștigătoare în acest moment".
 
Întrebată de moderator de ce Cătălin Predoiu nu intră în cursa pentru Primăria Capitalei, Gorghiu a răspuns că Predoiu nu dorește să candideze pentru acest post.
 

×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu bomba primaria capitalei
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close