Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu, reacție după ce Guvernul Orban a fost demis: "Propunerea noastră de premier rămâne Ludovic Orban"

Alina Gorghiu, reacție după ce Guvernul Orban a fost demis: "Propunerea noastră de premier rămâne Ludovic Orban"

Alina Gorghiu, senator PNL, a avut o primă reacție după ce moțiunea de cenzură a trecut, iar Guvernul Orban a fost demis. 

Alina Gorghiu, reacție după ce Guvernul Orban a fost demis: "Propunerea noastră de premier rămâne Ludovic Orban"
05 Feb 2020   •   16:35

Gorghiu a spus că propunerea de premier pe care o face PNL va fi în continuare Ludovic Orban. 

„În viitorul apropiat vom avea un Guvern Orban interimar. Deciziile pe care PNL le-a luat în Consiliul Național le cunoașteți: propunerea de prim-ministru, propunere cu care PNL va merge la consultările declanșate constituțional de președintele Klaus Iohannis este persoana premierului interimar, anume Ludovic Orban. Restul mandatului va fi stabilit mâine, precum și echipa care va merge la consultări”, a declarat Alina Gorghiu la Realitatea Plus. 

Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi susținută de UDMR, împotriva Guvernului Orban, a trecut în Parlament cu 261 de voturi favorabile. 

Moţiunea denumită 'Guvernul Orban/PNL - privatizarea democraţiei româneşti' a fost iniţiată după ce Guvernul şi-a angajat răspunderea pe proiectul alegerii primarilor în două tururi de scrutin. 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close