Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu, replică pentru Vasile Dîncu: „Excludem orice colaborare la guvernare cu PSD”

Alina Gorghiu, replică pentru Vasile Dîncu: „Excludem orice colaborare la guvernare cu PSD”

Alina Gorghiu, senator PNL, i-a dat replică președintelui Consiliului Național PSD, Vasile Dîncu, spunând că liberalii exclud orice colaborare cu social-democrații.

Alina Gorghiu, replică pentru Vasile Dîncu: „Excludem orice colaborare la guvernare cu PSD”
de Andreea Ştefan    |    10 Iun 2021   •   14:32

„Am citit o declarație a domnului Vasile Dâncu și cred că e necesară o clarificare: Excludem orice colaborare la guvernare cu PSD. Explicația pe scurt:

În Parlamentul României există deja o majoritate sănătoasă, de dreapta, stabilă, în jurul PNL și votată de români.

PNL a desemnat în forurile statutare un prim-ministru liberal care a lansat un plan pentru reformele blocate până acum chiar de PSD!

Premierul Cîțu a prezentat proiectul politic PNL2024 care prevede o continuitate a guvernării de dreapta, pe baza valorilor liberale, FĂRĂ PSD, pentru următorii 8 ani.

Acest proiect politic va fi prezentat Congresului PNL.

România are nevoie de acești 8 ani de liberalism – ca să aducă politici liberale în economie, să facă investiții și să schimbe mentalitățile. Din 25 septembrie, construim România liberală!”, a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Vasile Dîncu: "Nu exclud o guvernare cu PNL, dar nu să fim tractați de locomotiva Cîțu"

Președintele Consiliului Național PSD, Vasile Dîncu, a declarat că nu exclude o guvernare cu liberalii, dacă premierul va fi social-democrat. Acesta crede că actuala coaliție de guvernare se va rupe în 2023.

„Nu exclud o guvernare cu PNL până în 2024, dar nu în condițiile de acum, să fim tractați de locomotiva Cîțu sau de un alt premier liberal", a mai spus Vasile Dîncu, într-un interviu la Europa Liberă.

×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu Vasile Dîncu
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close