Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu: „Sunt surprinsă că PSD ajunge în acest punct lipsit de logică, dar pe noi ne avantajează”

Alina Gorghiu: „Sunt surprinsă că PSD ajunge în acest punct lipsit de logică, dar pe noi ne avantajează”

Alina Gorghiu: „Sunt surprinsă că PSD ajunge în acest punct lipsit de logică, dar pe noi ne avantajează”
Sursa foto: Foto: Facebook/Alina Gorghiu
14 Iun 2017   •   15:32

Alina Gorghiu a vorbit despre posibila remaniere a premierului Sorin Grindeanu. Senatorul PNL consideră scandalul care a izbucnit în Partidul Social Democrat ca fiind unul „lipsit de logică”.

Întrebată dacă există discuții între PNL și Sorin Grindeanu pentru un eventual viitor Guvern, Alina Gorghiu a negat acest lucru.

„Nu există niciun fel de discuție în acest moment. Nu există o discuție nici între taberele PSD. E o ruptură deschisă între președintele Dragnea și premierul Grindeanu. Cred că vom asista la un fel de mineriadă împotriva primului ministru”, a precizat Alina Gorghiu.

„Ce mi se pare mie din opoziție absurd este dificultatea PSD de a explica electoratului de ce schimbi un Guvern la mai puțin de șase luni după ce l-ai investit, un Guvern despre care spui că a fost performant și care a pus programul de guvernare în practică. Și aud tot felul de argumente de genul: va fi un Guvern mai bun cel pe care îl vom propune”, a mai spus Gorghiu.

„Sunt surprinsă că PSD ajunge în acest punct lipsit de logică, dar pe noi ne avantajează”, a mai precizat senatorul PNL.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close