Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu, vicepreşedintele PNL: "Cred că nu greșesc dacă spun că în 2024 va avea de câștigat cel mai mult partidul care va avea susținerea femeilor"

Alina Gorghiu, vicepreşedintele PNL: "Cred că nu greșesc dacă spun că în 2024 va avea de câștigat cel mai mult partidul care va avea susținerea femeilor"

Alina Gorghiu, vicepreşedintele PNL, a declarat, cu ocazia unei întâlniri la sediul Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL), că la alegerile din 2024 "va avea de câștigat cel mai mult partidul care va avea susținerea femeilor".

Alina Gorghiu, vicepreşedintele PNL: "Cred că nu greșesc dacă spun că în 2024 va avea de câștigat cel mai mult partidul care va avea susținerea femeilor"
Sursa foto: Facebook | Alina Gorghiu
de Georgiana Adam    |    28 Oct 2023   •   10:15

"În 2024, va conta mult faptul că am avut cele mai bune rezultate dintre toate partidele românești când am fost la guvernare!

Femeile au în prezent un rol fundamental în societatea românească. Iar pentru PNL, ele reprezintă un nucleu solid. Se vede și în Guvern, unde avem 4 ministre liberale, toate la ministere grele: externe, educație, cultură și justiție.

Și eu cred că nu greșesc dacă spun că în 2024 va avea de câștigat cel mai mult partidul care va avea susținerea femeilor, care va avea programe și proiecte care răspund nevoilor femeilor, care vor propune pe listele electorale cât mai multe femei puternice și credibile, pentru că experiența arată că numai astfel un partid politic arată că înțelege și exprimă nevoile familiilor, femeilor, copiilor!

Vreau să o felicit pe Cristina Ghinet, președinta Organizația Femeilor Liberale ARGEŞ, pentru că face o treabă minunată aici", a scris Alina Gorghiu în postarea de pe Facebook.

Azi, alături de persoane extraordinare la întâlnirea femeilor liberale din regiunea #sud. În 2024, va conta mult faptul...

Publicată de Alina Gorghiu pe Vineri, 27 octombrie 2023

×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu PNL alegeri 2024
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close