Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu: Victor Ponta minte şi trebuie să demisioneze!

Alina Gorghiu: Victor Ponta minte şi trebuie să demisioneze!

Alina Gorghiu: Victor Ponta minte şi trebuie să demisioneze!
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Iul 2015   •   12:08
Premierul Victor Ponta a fost complice la adoptarea ordonanţei prin care se măresc salariile demnitarilor şi "se fereşte de răspundere minţind, chiar cu riscul de a fi ridicol", spune Alina Gorghiu, co-preşedintele PNL.
 
"Ca întotdeauna când e pus în dificultate, ca urmare a unei decizii a Puterii, Victor Ponta a încercat un alibi: a lipsit din ţară, nu l-a informat nimeni, e străin de planurile coaliţiei de guvernare, se fac lucruri pe sub mână, fără ştirea lui. În realitate, însă, Victor Ponta se dovedeşte că a fost complice la adoptarea ei (vicepremierul o confirmă) şi se fereşte de răspundere cum ştie mai bine: minţind, chiar cu riscul de a fi ridicol", scrie Gorghiu pe Facebook.
 
Co-preşedintele PNL cere demisia premierului, considerând că are un motiv în plus să renunţe la conducerea Guvernului, "dacă şi-a pierdut autoritatea în coaliţia de guvernare".
 
Premierul Victor Ponta scrie, vineri dimineaţă, pe Facebook, că nu a fost de acord cu ordonanţa privind majorarea salariilor demnitarilor, susţinând că acestea vor fi mărite odată cu salariile bugetarilor.
 

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close