Antena 3 CNN Politică Alina Mungiu Pippidi, critic al PSD: Nu-mi plac dosarele Dragnea și Tăriceanu

Alina Mungiu Pippidi, critic al PSD: Nu-mi plac dosarele Dragnea și Tăriceanu

Alina Mungiu Pippidi, critic al PSD: Nu-mi plac dosarele Dragnea și Tăriceanu
Sursa foto: Foto: colaj Liviu Dragnea Facebook/Agerpres/Agerpres
de M.Z.    |    03 Ian 2018   •   19:58

Sociologul Alina Mungiu Pippidi, cunoscut ca un critic aspru al PSD, spune într-un interviu acordat TVR că nu îi plac dosarele lui Dragnea și Tăriceanu.

”Nu aș vrea să văd o a doua schimbare de guvern în stradă, când prima a eșuat din motive de lipsă de alternativă. Cred că alternativa bine construită care convinge în alegeri este calea înainte, că radicalizarea de azi ar fi fost evitată dacă DNA nu inculpa în momente strategice pe Dragnea și Tăriceanu. Încercarea prea directă de a influența jocul politic a contribuit la escaladarea asta.

Nu am motive să îi apăr pe acești oameni, dimpotrivă, având în vedere istoria mea conflictuală cu ei, dar statul de drept se apără doar cu mijloacele statului de drept, și de la dosarul cu referendumul la mărturia mincinoasă a lui Tăriceanu nu îmi plac dosarele astea contra lor”, a spus Alina Mungiu Pippidi.

Declarațiile președintelui Societății Academice Române, profesor la o universitate din Berlin, au fost comentate miercuri, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close