Antena 3 CNN Politică Ambasadorul SUA: Susţin pe deplin mesajul lui Iohannis împotriva unui premier condamnat pentru corupţie

Ambasadorul SUA: Susţin pe deplin mesajul lui Iohannis împotriva unui premier condamnat pentru corupţie

Ambasadorul SUA: Susţin pe deplin mesajul lui Iohannis împotriva unui premier condamnat pentru corupţie
Sursa foto: Foto: presidency.ro
de S.T.    |    27 Noi 2016   •   18:02

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, afirmă, într-un interviu acordat News.ro, că susţine „pe deplin” mesajul transmis recent de preşedintele Klaus Iohannis, potrivit căruia nu va nominaliza în funcţia de premier o persoană condamnată pentru corupţie, şi îl felicită pe şeful statului pentru sprijinul său în lupta anticorupţie.

„Îl felicit pe preşedintele Iohannis pentru sprijinul foarte puternic şi constant pentru lupta anticorupţie a României. Îl felicit şi pentru încurajarea alegătorilor şi a partidelor de a aduce la putere un Guvern integru şi competent, fără probleme de corupţie”, a spus ambasadorul.

Întrebat ce părere are despre mesajul lui Iohannis privind numirea unui premier care nu are probleme în justiţie şi care nu este condamnat pentru corupţie, Klemm a răspuns: „O voi spune simplu şi direct: susţin pe deplin mesajul”.

Citește și:

Iohannis îl elimină pe Dragnea de pe lista candidaților pentru funcția de premier. Dragnea: ”Încalcă grav Constituția”

×
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close