Antena 3 CNN Politică Amendă uriașă pentru PNL, după ce ar fi organizat un eveniment electoral. Rareș Bogdan, printre participanți

Amendă uriașă pentru PNL, după ce ar fi organizat un eveniment electoral. Rareș Bogdan, printre participanți

Organizația PNL Maramureș a fost amendată cu 10.000 de lei deoarece nu ar fi urmat pașii legali pentru organizarea unui astfel de eveniment, pași care presupuneau un document de închiriere al domeniului public, relatează presa maramureșeană.

Amendă uriașă pentru PNL, după ce ar fi organizat un eveniment electoral. Rareș Bogdan, printre participanți
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    29 Aug 2020   •   15:45

La evenimentul de prezentare a candidaților PNL Maramureș, care a avut loc vineri, au fost invitați și politicieni de seamă, printre care și europarlamentarul Rareș Bogdan, scrie actualmm.ro.

PNL Maramureș a ieșit cu un comunicat de presă în care a respins acuzațiile jurnaliștilor maramureșeni și în care susțină că respectă legea indiferent de împrejurare.

“Partidul Național Liberal a respectat toți pașii legali pentru obținerea autorizației din partea autorității competente, pentru organizarea evenimentului din data de 26.08.2020 din Piața Libertății. Mai mult, PNL Maramureș a solicitat inițial o altă locație, pentru care nu a primit avizul necesar, iar pentru locația în cauză s-a primit autorizația din fotografie.

În ceea ce privește amenda și procesul-verbal despre care se face vorbire în articol, PNL Maramureș nu a primit nicio înștiințare, ci constată existența acestuia doar prin intermediul știrii apărute în mass media. În cazul în acest proces-verbal există, vom efectua toate demersurile legale pentru a contesta în instanță această amendă, având în vedere faptul că organizația noastră a respectat toate dispozițiile legale în vigoare”, se arată în comunicatul PNL.

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan PNL
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close