Antena 3 CNN Politică Amenințări cu excluderea în PNL. Cătălin Predoiu: „Mi se pare o cale absolut firească”

Amenințări cu excluderea în PNL. Cătălin Predoiu: „Mi se pare o cale absolut firească”

Amenințări cu excluderea în PNL. Cătălin Predoiu: „Mi se pare o cale absolut firească”
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Iun 2017   •   15:48

Deputatul PNL Cătălin Predoiu a declarat, marţi, că "tentativa PSD de a trăda interesele româneşti a fost stopată", menţionând că în cazul în care există liberali care votează moţiunea de cenzură o cale firească ar fi să fie excluşi din partid.

Întrebat dacă PNL a luat decizia ca cei care vor vota moţiunea să fie excluşi din partid, Cătălin Predoiu a spus: "Mi se pare că asta este o cale absolut firească şi nu există altă consecinţă, după părerea mea. Orice face un pas la stânga sau la dreapta în acest moment în care trebuie să stăm ferm de partea intereselor românilor trebuie să plece din PNL".

Predoiu a spus că el "condamnă ferm orice atitudine de pactizare cu PSD".

Întrebat în legătură cu unele discuţii, potrivit cărora cei din arcul guvernamental ar căuta susţinere la PNL, Predoiu a spus că PNL nu se va poziţiona nici de o parte, nici de cealaltă.

"PNL s-a poziţionat foarte bine în această perioadă şi eu cred că electoratul de centru dreapta şi românii în general aşteaptă de la PNL o atitudine înţeleaptă. Noi nu avem a face cu această criză a PSD, cu această mizerie politică din cadrul PSD. PNL nu se va poziţiona nici de o parte, nici de cealaltă", a subliniat liberalul.

El a susţinut că PNL a avut un rol important în stoparea negocierilor PSD cu UDMR.

"Tentativa PSD de a trăda interesele româneşti a fost stopată, cel puţin pentru moment. PNL a avut un rol important în această evoluţie de ultim moment prin care au fost stopate aceste tentative ale PSD. Noi nu vom tolera ca PSD-ul domnului Dragnea să pună pe tarabă interesele româneşti acolo de unde eventual să fie târguite, tranzacţionate de puteri ostile României şi vom face o poziţie fermă faţă de toate aceste derapaje antiromâneşti ale PSD. (...) Nu vom ezita să sancţionăm orice fel de derapaj antiromânesc, antinaţional al conducerii PSD, a domnului Dragnea, a tuturor celor care nu înţeleg că anumite lucruri nu se discută, nu se negociază, nu se schimbă niciodată", a afirmat Predoiu.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close