x close

Ana Birchall a dezvăluit un obiectiv important al Guvernului Dăncilă

24 Aug 2018   •   15:48
Ana Birchall a dezvăluit un obiectiv important al Guvernului Dăncilă

Viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall, a declarat, vineri, că pentru Guvern este esenţială dezvoltarea şi aprofundarea laturii economice a Parteneriatului Strategic cu Statele Unite ale Americii.

„Un obiectiv important al Guvernului Dăncilă este dezvoltarea şi aprofundarea Parteneriatului Strategic cu Statele Unite.Pe parteneriatul cu Statele Unite avem destul de mult spaţiu pentru a contribui la dezvoltarea şi aprofundarea pe partea economică. Pentru noi, este esenţial ca, pe lângă latura politico - de securitate şi pe partea de apărare, care sunt componente extrem de importante ale Parteneriatului nostru strategic, să continuăm aprofundarea pe latura economică", a afirmat Ana Birchall, la Antena 3.

În acest sens, vicepremierul Birchall a dat exemplu o măsură adoptată de Guvern, şi anume schema de ajutor de stat pentru sprijinirea industriei cinematografice. Totodată, Ana Birchall a evidenţiat faptul că s-a întâlnit, în luna iunie, la Washington, cu secretarul de stat Mike Pompeo.

De asemenea, ea amintit că în iunie, la Bucureşti, a fost organizată reuniunea Dialogului Strategic România - Statele Unite ale Americii, la care a participat şi Wess Mitchell, asistent al secretarului de stat al SUA.

Citeşte mai multe despre:

Ana Birchall obiectiv Dancila guvern
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati