Antena 3 CNN Politică Ana Birchall, critici dure la adresa Vioricăi Dăncilă: „Cumva acum a început, brusc, să-și amintească?”

Ana Birchall, critici dure la adresa Vioricăi Dăncilă: „Cumva acum a început, brusc, să-și amintească?”

Ana Birchall, critici dure la adresa Vioricăi Dăncilă: „Cumva acum a început, brusc, să-și amintească?”
Sursa foto: foto: guv.ro
20 Noi 2019   •   10:01

Ana Birchall, fostul ministru al Justiției, a criticat-o în termeni duri pe Viorica Dăncilă, care a declarat, marți, că nu a intervenit niciodată în sistemul judiciar din România și nu a făcut niciun „asalt asupra justiției”.

Aseară doamna Dăncilă afirma cu nonșalanță și tupeu maxim: “Nu îmi asum aceste lucruri. Nu ați văzut premierul Viorică Dăncilă cu un asalt asupra justiției. [...] Nu am intervenit niciodată în justiție. Când ministrul Justiției a încercat să intervină, am corectat acest lucru.

Aseară doamna Dăncilă afirma cu nonșalanță și tupeu maxim: “Nu îmi asum aceste lucruri. Nu ați văzut premierul Viorică Dăncilă cu un asalt asupra justiției. [...] Nu am intervenit niciodată în justiție. Când ministrul Justiției a încercat să intervină, am corectat acest lucru”, a scris Ana Birchall pe pagina sa de Facebook.

Citește Și Ana Birchall, despre presiunile făcute asupra Ministerului Justiției. Viorica Dăncilă acuzată de „o nouă minciunică”

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close