Antena 3 CNN Politică Ana Birchall, prima reacție după ce a fost propusă ministru interimar al Justiţiei

Ana Birchall, prima reacție după ce a fost propusă ministru interimar al Justiţiei

Ana Birchall, prima reacție după ce a fost propusă ministru interimar al Justiţiei
Sursa foto: Foto: Facebook/ Ana Birchall
de S.T.    |    09 Feb 2017   •   18:30

Ana Birchall, care a fost propusă ministru interimar al Justiţiei, spune că înţelege „responsabilitatea imensă” pe care o presupune acest portofoliu, precizând că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a îndeplini acest mandat cu profesionalism, seriozitate şi echilibru.

„Îi mulţumesc premierului, preşedinţilor coaliţiei de guvernare, precum şi colegelor şi colegilor mei din PSD şi ALDE pentru încrederea cu care m-au învestit, înţelegând totodată responsabilitatea imensă pe care o presupune portofoliul Justiţiei. Voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru a îndeplini acest mandat cu profesionalism, seriozitate şi echilibru. Îmi doresc ca alături de instituţiile care au atribuţii şi responsabilităţi în acest domeniu, de reprezentanţi ai societăţii civile şi mass-media, precum şi printr-un dialog transparent cu partenerii noştri externi să putem asigura bunul mers al justiţiei, ca o premisă fundamentală a unei democraţii consolidate”, a scris Ana Birchall, joi, pe contul său de Facebook.



Ana Birchall, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, a fost propusă să preia interimatul la Ministerul Justiţiei.

„Premierul Sorin Mihai Grindeanu a transmis astăzi preşedintelui României, Klaus Werner Iohannis, propunerea de nominalizare a ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, ministru interimar al Justiţiei”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Florin Iordache şi-a înaintat joi demisia din funcţia de ministru al Justiţiei.

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close