Antena 3 CNN Politică Analistul Radu Magdin, la "Daily Income": Politica este un proces care are la baza conflictul

Analistul Radu Magdin, la "Daily Income": Politica este un proces care are la baza conflictul

Analistul Radu Magdin, la "Daily Income": Politica este un proces care are la baza conflictul
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    19 Noi 2015   •   10:21

Analistul Radu Magdin a vorbit joi, la "Daily Income cu Adrian Măniuţiu", despre politica guvernului Cioloş, opinând că e greu de spus care ar putea fi victoriile de etapă ale acestui guvern.

"Atunci când vrei să-ţi asumi anumite măsuri economice cu efect imediat, trebuie să te uiţi la impactul bugetar. Din această perspectivă, principala grija a noului guvern e să vadă în ce măsură sunt sustenabile şi ce impact bugetar au(...). Ei trebuie să vadă ce anume iau la cheie. Ce ministere, cu ce capacităţi, pe ce oameni poţi conta. Părerea mea e că această evaluare e necesară înainte să anunţi noi planuri ambiţioase", a afirmat Radu Magdin.

Potrivit lui, "politica este un proces care are la baza conflictul".

"Guvernul acesta nu va avea un teren lin. Va avea înţelegere iniţială din partea partidelor, pentru că nu este nici interesul lor să atace(...). Este un mandat limitat, de un an. Orice schimbări trebuie făcute cu cap, curaj şi susţinere în Parlament. Nu este uşor, dar este posibil. Ar fi mare lucru dacă am aduce un aer Bruxelles la capitolul consultare, tocmai pentru a nu mai exista acuzaţii de lipsă de transparenţă", a mai spus el.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Daily Income cu Adrian Măniuţiu".

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close