Antena 3 CNN Politică Anastase: Întoarcerea Legii Pensiilor în Parlament este o nouă şansă pentru PSD şi PNL (VIDEO)

Anastase: Întoarcerea Legii Pensiilor în Parlament este o nouă şansă pentru PSD şi PNL (VIDEO)

Anastase: Întoarcerea Legii Pensiilor în Parlament este o nouă şansă pentru PSD şi PNL (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
08 Oct 2010   •   16:34

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, vineri, la Poiana Braşov, că retrimiterea Legii pensiilor la Parlament reprezintă o şansă pe care o primesc partidele politice din opoziţie pentru a-şi corecta comportamentul de până acum.

Mai mult decât atât, Anastase vede din această rediscutare a legii, o ocazie pentru ca toţi parlamentarii să aibă posibilitatea de a-i reprezenta pe cetăţeni, în primul rând prin prezenţa la vot, care este obligatorie oricum, din punct de vedere constituţional.

"Este o şansă pe care o primesc partidele politice din opoziţie de a-şi corecta comportamentul pe care l-au avut. (..) Au oportunitatea de a-i reprezenta pe cetăţeni, iar o condiţie minimală pentru aceasta a r fi prezentarea la vot." a spus preşedintele Anastase.

Preşedintele camerei a mai menţionat că modificările la această lege se fac în limita cerinţelor celui care a trimis-o înapoi, adică a lui Traian Băsescu.

Adoptarea noii Legi a Pensiilor nu scade pensiile, ci le elimină pe cele speciale, pentru care social democraţii s-au bătut mult timp, mai ales pentru a le instituţionaliza.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Roberta Anastase legea pensiilor
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close