Antena 3 CNN Politică Anastase: Nu exclud posibilitatea remanierii. Se ştia încă de la începutul guvernării

Anastase: Nu exclud posibilitatea remanierii. Se ştia încă de la începutul guvernării

Anastase: Nu exclud posibilitatea remanierii. Se ştia încă de la începutul guvernării
Sursa foto: Roberta Anastase
05 Mai 2010   •   13:43

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, miercuri, că se aşteaptă la o reîmprospătare a echipei guvernamentale şi că nu exclude posibilitatea unei remanieri guvernamentale. Ea a precizat că PDL a ştiut că poate ajunge în situaţia unei remanieri încă de la începutul guvernării.
"Încă de la începutul guvernării ne-am gândit că putem ajunge şi în situaţia unei remanieri, pentru că am ştiut că România nu va trece printr-o perioadă uşoară, cu atât mai mult cu cât am pornit şi singuri la acest drum", a spus Anastase, care a arătat că, deşi celelalte partide au fost invitate la guvernare, "unii au ieşit, iar alţii nu au intrat şi au avut un comportament laş".
Ea a apreciat că o "reîmprospătare" a echipei de guvernare este "de aşteptat". "Ne aşteptăm, evident, ca să reîmprospătăm echipa guvernamentală. Am ştiut-o de la început şi o vom face atunci când e nevoie", a spus Anastase.
Ea a subliniat însă că nu s-a discutat încă despre funcţiile vizate de o eventuală remaniere.
"Nu exclud posibilitatea remanierii. Nu am spus că discutăm în acest moment despre o remaniere, am spus că nu este exclusă şi am ştiut lucrul ăsta din momentul în care am pornit la acest drum", a conchis Anastase, referindu-se la declaraţiile consilierului prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, care avertiza că, dacă Guvernul nu va lua măsurile necesare în sistemul bugetar, "se pot lua deciziile referitoare la remaniere", ?undeva la toamnă".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Anastase remaniere guvernare echipa
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close