Antena 3 CNN Politică Anastase: Pensionarii mi-au zis că ar fi preferat să aibă pensiile tăiate dar să nu existe această inflaţie

Anastase: Pensionarii mi-au zis că ar fi preferat să aibă pensiile tăiate dar să nu existe această inflaţie

Anastase: Pensionarii mi-au zis că ar fi preferat să aibă pensiile tăiate dar să nu existe această inflaţie
Sursa foto: Foto: INTACT Images
31 Mai 2011   •   21:29
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a fost invitata Gabrielei Vrânceanu Firea în emisiunea "Ştirea Zilei” de marţi seară. Anastase a vorbit despre frauda din Parlament, despre situaţia economică şi socială din România dar şi despre discuţiile legate de schimbarea guvernului.

"Fiecare partid îşi face propria analiză. Noi acum nu discutăm şi nu luăm în considerare în acest moment schimbarea guvernului. Eu cred că sunt foarte multe lucruri bune care pot fi spuse despre acest guvern şi dacă ne uităm numai la acest concept, iată, ieşim din furtună. Până la urmă, rezultatele sunt convinsă că se văd”, a declarat Anastase.

Întrebată despre Legea Pensiilor, preşedintele Camerei Deputaţilor a ţinut să precizeze că la cabinetul de parlamentar au venit pensionari care spuneau că ar fi fost mai bine să fi avut pensiile tăiate o perioadă de timp dar să nu fi avut această inflaţie: "E o problemă. La cabinetul meu parlamentar au venit pensionari, oameni destul de mulţi, care spuneau: Ar fi fost mai bine să avem pensiile tăiate pentru o perioadă de timp, dar să nu existe această inflaţie."
 




×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close