Antena 3 CNN Politică Anastase: Ponta a jucat rolul unei victime închipuite, a chiulit de la şedinţă (VIDEO)

Anastase: Ponta a jucat rolul unei victime închipuite, a chiulit de la şedinţă (VIDEO)

Anastase: Ponta a jucat rolul unei victime închipuite, a chiulit de la şedinţă (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Sep 2010   •   15:52

Preşedintele Camerei Deputaţilor Roberta Anastase a declarat marţi, ca replică la acuzaţiile aduse de PSD, că Victor Ponta "a preferat să joace rolul unei victime închipuite".

"Mă aşteptam ca, astăzi, domnul Victor Ponta să-şi asume rolul de om politic matur. Din păcate, a preferat să joace rolul unei victime închipuite şi, dacă e să vorbim despre faptul că astăzi PSD a fost o victimă, atunci putem concluziona că a fost o victimă a propriei incompetenţe", a declarat Anastase.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai spus că Ponta "a chiulit" de la şedinţă, deşi ar fi putut să citească moţiunea simplă pe Agricultură.

PSD a anunţat între timp că va depune sesizări la Comisia juridică şi la Parchet împotriva Robertei Anastase. Liderul social-democrat a precizat că "Roberta Anastase şi acoliţii" ei au blocat dezbaterea moţiunii depuse de PSD privind agricultura şi că adevărata miză este blocarea opoziţiei de a încerca să-l suspende pe preşedintele Traian Băsescu.

Membrii opoziţiei au părăsit lucrările marţi dimineaţă , acuzând-o pe Roberta Anastase de abuz după ce s-a încercat modificarea ordinii de zi. În aceste condiţii, moţiunea simplă pe Agricultură nu s-a mai putut dezbate, fiind considerată retrasă.


Antena3.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close