Antena 3 CNN Politică Anastase: USL îl pregăteşte pe Adrian Năstase pentru funcţia de premier. Cu Ponta joacă la cacealma

Anastase: USL îl pregăteşte pe Adrian Năstase pentru funcţia de premier. Cu Ponta joacă la cacealma

Anastase: USL îl pregăteşte pe Adrian Năstase pentru funcţia de premier. Cu Ponta joacă la cacealma
Sursa foto: Foto: INTACT Images
15 Oct 2011   •   12:47
Prim-vicepreşedintele PDL, Roberta Anastase, a spus că USL îl pregăteşte pe Adrian Năstase pentru funcţia de premier, iar cu Victor Ponta „joacă la cacealma”, conform Agerpres.

„Ar fi de bun simţ ca PSD să spună că nu Ponta va fi premier al României dacă USL câştigă alegerile, pentru că de fapt USL îşi doreşte un alt candidat, vocal şi într-o campanie de imagine extraordinară, şi anume pe Adrian Năstase”, a declarat Anastase.

„Suntem într-un moment dificil în politică pentru că asumându-ne această guvernare ne-am asumat şi măsurile nepopulare iar ele trebuie explicate pentru că au fost măsuri corecte şi, e drept ca PDL să recâştige şi încrederea oamenilor. Este perioada în care tonul agresiv din politică a atins cota maximă. Oamenii politici slabi sunt cei care îşi iau ca ţinte femei crezând că sunt o pradă mai uşoară. Se înşeală amarnic iar realitatea o demonstrează”, a continuat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Anastase a adăugat că limbajul în politică „nu este unul care să ne facă să ne simţim bine”, pentru că, aparent, oamenii eleganţi în apariţii se exprimă foarte urât şi l-a dat ca exemplu pe preşedintele PSD, Victor Ponta.

„Victor Ponta nu înţelege că a jigni o femeie nu înseamnă să faci un atac politic, înseamnă pur şi simplu să faci un atac la bunul simţ şi îi mai spun un lucru lui Ponta. Faptul că nu poţi să ajungi patru ani la guvernare dacă nu ai şapte ani de acasă. În acelaşi timp, mai ştiu un lucru, că USL nu va ajunge la guvernare”, a conchis Anastase.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close