Antena 3 CNN Politică Fosta consilieră a lui Dragnea: Tudorel Toader a uitat de vacanţa cu Dragnea, de OUG cu dedicaţie pentru fiul său şi de rugăminţile pentru Marieta Safta

Fosta consilieră a lui Dragnea: Tudorel Toader a uitat de vacanţa cu Dragnea, de OUG cu dedicaţie pentru fiul său şi de rugăminţile pentru Marieta Safta

Anca Alexandrescu, fosta consilieră a lui Liviu Dragnea şi a Vioricăi Dăncilă, iese la atac, după ce fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader a vorbit despre presiunile pe care le-ar fi pus fostul lider PSD Liviu Dragnea pentru modificarea codurilor penale. 

Fosta consilieră a lui Dragnea: Tudorel Toader a uitat de vacanţa cu Dragnea, de OUG cu dedicaţie pentru fiul său şi de rugăminţile pentru Marieta Safta
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    04 Iun 2020   •   13:59

Alexandrescu îl acuză pe fostul ministru că "a uitat" de vacanţa la Neptun alături de Dragnea, de "rugăminţile fierbinţi" adresate fostului lider PSD, precum şi de "OUG cu dedicaţie prin care fiul său a devenit asistent universitar fără concurs".

"Interesant este însă cum uită domnul Tudorel Toader vacanţa petrecută la Neptun împreună cu familia, alături de Liviu Dragnea. Şi mai uită cred şi despre rugăminţile fierbinţi pe care i le adresa lui Liviu Dragnea din 2017 până în 2019 fără încetare, ca PSD să o susţină pe Marieta Safta judecător la CCR. Ah, da şi mai uită şi despre discuţia privind scoaterea preşedintelui din circuitul de numire a procurorilor, în care Liviu Dragnea i-a spus că nu este de acord, dar el a promovat legile fix cu această formulare. Şi, cu siguranţă, uită şi de insistenţele la Viorica de a o salva pe doamna Safta atunci când a devenit incompatibilă şi a trebuit să demisioneze din minister. Şi da, a uitat şi cum domnia sa şi doamna Safta blocau toate actele normative ale Guvernului, toţi miniştrii Cabinetului fiind exasperaţi că nu primesc avize. Şi uită şi despre jignirile inacceptabile la adresa jurnaliştilor. Să nu mai punem la socoteală şi OUG cu dedicaţie prin care fiul său a devenit asistent universitar fără concurs. Ah, şi desigur Ordinul de ministru prin care se făcea notar ca să-şi aducă fiul de la "ţară" la oraş… Staţi că am pierdut şirul…", a răbufnit Anca Alexandrescu pe realitateadinpsd.net.

Nici Dăncilă nu a scăpat de atacurile lui Alexandrescu, care spune că fostul premier "a uitat cum s-a dus la Timmermans să-i explice" despre ordonanţele pregătite de PSD pentru legile penale şi că a uitat de "vacanţele la munte şi la mare" alături de fostul lider PSD.

"Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns cum cei doi "actori" rămaşi fără job politic încearcă în ultima perioadă să reintre în atenţia publică. (...) 

Dar Viorica oare ce îşi mai aminteşte? Hai că e interesant! (...) Cum s-a văzut cu ambasadorul SUA la UE să îi explice nedreptăţile din justiţie? Nu-şi aminteşte? (...) Sau poate îşi aminteşte de vacanţele la mare, la munte, când juca ping pong cu domnul preşedinte! Ah, nu-şi mai aminteşte!", a continuat Anca Alexandrescu.
 

×
Subiecte în articol: Anca Alexandrescu tudorel toader
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close