Antena 3 CNN Politică Anca Boagiu: CFR a fost, în ultimii ani, copilul nebun şi nedorit în Ministerul Transporturilor

Anca Boagiu: CFR a fost, în ultimii ani, copilul nebun şi nedorit în Ministerul Transporturilor

Anca Boagiu: CFR a fost, în ultimii ani, copilul nebun şi nedorit în Ministerul Transporturilor
Sursa foto: Foto: INTACT Images
29 Oct 2011   •   18:32
Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat că infrastructura de cale ferată va intra într-un amplu proces de modernizare după ce, în opinia sa, Compania Naţională de Căi Ferate a fost, în ultimii ani, „copilul nebun şi nedorit în interiorul Ministerului Transporturilor”.

Boagiu a spus că, până la sfârşitul anului, îşi doreşte ca ministerul pe care îl conduce să semneze contracte în valoare de 2,3 miliarde de euro pentru modernizarea infrastructurii feroviare din România.

Conform ministrului, licitaţiile pentru atribuirea lucrărilor au fost deja lansate.

"Vom acorda o atenţie deosebită construirii şi modernizării infrastructurii de cale ferată de pe coridoarele feroviare. Sunt lansate deja cea mai mare parte a licitaţiilor pentru contracte în valoare de 2,3 miliarde euro. Ambiţia pe care ministerul o are, prin companiile din subordine, este ca majoritatea contractelor să fie semnate până la sfârşitul acestui an pentru a putea intra în modernizare şi cu calea ferată. Din nefericire, CFR a fost ani în şir copilul neiubit şi nedorit în interiorul ministerului. Astăzi a intrat în familia transporturilor şi sper să se simtă atât în interiorul companiilor, cât şi în afară", a declarat ministrul Anca Boagiu.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close