Antena 3 CNN Politică Anca Boagiu: Este foarte important ca Ministerul să lucreze cu parteneri serioşi pentru construcţia autostrăzilor

Anca Boagiu: Este foarte important ca Ministerul să lucreze cu parteneri serioşi pentru construcţia autostrăzilor

Anca Boagiu: Este foarte important ca Ministerul să lucreze cu parteneri serioşi pentru construcţia autostrăzilor
Sursa foto: Foto: INTACT Images
17 Dec 2011   •   15:59
Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat sâmbătă că este important ca ministerul să aibă „parteneri serioşi” în programul de construcţie de autostrăzi, astfel încât bugetul de două miliarde de euro să fie folosit în acest sens.

Anca Boagiu a vizitat şantierul lotului 1 al autostrăzii Timişoara – Lugoj, însoţită de preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc dar şi de prefectul Mircea Băcală.

La finalul vizite, Boagiu a declarat că este mulţumită de lucrări, care, potrivit reprezentanţilor constructorilor, au ajuns la un stadiu fizic de 40%, în două luni.

De asemenea, Boagiu a arătat că este important ca ministerul să lucreze cu „parteneri serioşi” pentru programul de construcţii de autostrăzi.

"Este foarte important ca programul de autostrăzi să meargă mai departe oricâte piedici am întâmpina uneori. Putem să le depăşim şi este important să avem parteneri serioşi, astfel încât bugetul pe care îl avem alocat, cei 2 miliarde de euro pe care îi avem de folosit pentru autostrăzi, să fie cheltuit. Iar eu am convingerea că până în 2013 vom avea autostrăzi până la Sibiu, sperând că până în 2016 să avem realizat şi tronsonul de la Sibiu la Piteşti şi Coridorul IV să fie construit", a spus Boagiu.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close