Antena 3 CNN Politică Anchetă. Klaus Iohannis vrea să obţină a şaptea casă prin acte false şi mărturii mincinoase

Anchetă. Klaus Iohannis vrea să obţină a şaptea casă prin acte false şi mărturii mincinoase

Anchetă. Klaus Iohannis vrea să obţină a şaptea casă prin acte false şi mărturii mincinoase
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    11 Noi 2014   •   19:46

Klaus Iohannis vrea să obţină a şaptea casă prin acte false şi mărturii mincinoase - asta spun oamenii pe care primarul Sibiului i-a târât prin instanţe ani de zile pentru a pune mâna pe locuinţele lor.

Ţinta primarului este acum un bloc cu 11 apartamente, potrivit unei anchete Antena 3.

Un număr de 11 familii care locuiesc în blocul situat pe bulevardul Magheru din Sibiu povestesc calvarul pe care l-au trăit din momentul în care Klaus Iohannis a vrut să pună stăpânire pe apartamentele lor.

Oamenii susţin că edilul s-ar fi folosit de acte false şi de martori mincinoşi pentru a încerca să îi convingă pe judecători că soacra lui ar avea dreptul de proprietate asupra imobilului cu 11 apartamente.

În realitate, blocul a aparţinut unui boier care nu a avut moştenitor, iar după naţionalizare a ajuns în proprietatea statului.

Proprietarii apartamentelor susţin că Iohannis a făcut rost de alte dovezi potrivit cărora soacra lui ar avea dreptul să primescă imobilul. De acestă dată, actele au fost acceptate, iar instanţa i-a dat câştig de cauză soacrei edilului. Chiriaşii au făcut recurs, iar în 2005 au câştigat procesul definitiv şi irevocabil.

Cu toatea acestea, Iohannis nu vrea să renunţe la blocul din Magheru 35 şi a apelat la o cale excepţională de atac. Procesul va fi judecat la Braşov.

Ancheta a fost difuzată marţi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close