x close

Andreea Paul: Dacă privatizarea CFR Marfă ar fi fost una corectă, Victor Ponta nu ar mai plasat-o în curtea CSAT

de G.S.    |    27 Iul 2013   •   14:35
Andreea Paul: Dacă privatizarea CFR Marfă ar fi fost una corectă, Victor Ponta nu ar mai plasat-o în curtea CSAT 416 Foto: Agerpres
Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul a declarat, sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea, că dacă privatizarea CFR Marfă ar fi fost "una corectă" şi "de succes", Victor Ponta "nu ar mai fi stat pe gânduri s-o plaseze în curtea CSAT", ci "şi-ar fi asumat-o în nume personal".
"Victor Ponta este un personaj din ce în ce mai puţin credibil, una spune dimineaţa, alta spune la prânz şi cu totul altceva seara, încearcă să îşi asume succesele altora, iar de propriile eşecuri se spală pe mâini, cum e în cazul privatizării CFR Marfă. Dacă privatizarea CFR Marfă ar fi fost una corectă şi una de succes nu ar mai fi stat pe gânduri s-o plaseze în curtea CSAT, dimpotrivă, şi-ar fi asumat-o în nume personal şi ar fi defilat cu ea pe toate canalele media. Acesta este de fapt Guvernul USL, un trio al incompetenţei şi al corupţiei, un Victor Ponta incompetent, un Liviu Dragnea care, spun colegii lui, că a mătrăşit referendumul de anul trecut, şi un Relu Fenechiu care înfundă puşcăria", a declarat Andreea Paul, la Consiliul de coordonare al organizaţiei municipale a PDL Râmnicu Vâlcea, conform Mediafax.
Ea a mai spus că "unificarea Dreptei nu se face prin scindarea partidelor", adăugând că nu părăseşte PDL şi motivând: "Zece vieţi de aş avea, tot în PDL aş sta". 
"Apar în ultima perioadă tot mai multe formaţiuni care se revendică a fi de dreapta. Aceste formaţiuni spun că pornesc demersurile reunificării Dreptei. Eu nu cred că Dreapta se reunifică prin scindarea partidelor. Eu am rămas în PDL şi aşa cum am spus de fiecare dată, zece vieţi de aş avea tot în PDL aş sta", a declarat Andreea Paul.
 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati