Antena 3 CNN Politică Andreea Paul: Nu am nicio emoţie. Sunt foarte mândră de această lucrare

Andreea Paul: Nu am nicio emoţie. Sunt foarte mândră de această lucrare

Andreea Paul: Nu am nicio emoţie. Sunt foarte mândră de această lucrare
Sursa foto: Foto: Mediafax
01 Iul 2012   •   16:42

Andreea Paul a declarat, în direct la Antena 3, că nu are nicio emoţie în a pune la dispoziţie teza de doctorat pentru verificări. "Eu vă spun foarte ferm. Teza de doctorat la care am lucrat şapte ani este foarte bine documentată, este bine punctată şi sunt mândră de ea", a arătat Vass. 

"Am abordat o temă dificilă, dar la studiile de caz am descoperit pentru prima dată un cartel care funcţiona pe piaţa românească a insulinei. Consiliul Concurenţei s-a autosesizat imediat ce am publicat acel articol pe prima pagină a unui ziar şi s-au luat măsurile aferente", a adăugat  Andreea Paul.

"Sunt foarte mândră de această lucrare, este puternic muncită, serios elaborată şi regret nespus că se apelează la diversiuni pentru a se acoperi un plagiat pe care premierul l-a săvârşit şi vrea să îl facă ascuns", a declarat Paul.

"Dacă citeaţi lucrarea, aţi fi văzut că am citat corect fiecare sursă şi nu există greşeli în ea. Îmi doresc ca o comisie de etică să verifice lucrarea, pentru că nu am nimic de ascuns", a punctat Paul.



×
Subiecte în articol: andreea paul vass lucrare Teza doctorat
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close